logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη του τομέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, υπό την Δήμαρχο κα Κατερίνα Μαϊχόσογλου.

Παρόντες ήταν oι Αντιδήμαρχοι Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Δημοτικής Αστυνομίας και Ύδρευσης, κ. Ιωάννης Τραϊφόρος και Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Κυκλικής Οικονομίας, κ. Γρηγόρης Ίσσαρης.

Ο λόγος της έκτακτης σύσκεψης ήταν αποκλειστικά και μόνο η βαθμιαία επιδείνωση του καιρού κατά τη διάρκεια του τριημέρου Κυριακής – Τρίτης, με κύρια χαρακτηριστικά την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και την χιονόπτωση. Σε επιφυλακή, λοιπόν, βρίσκεται ο Δήμος Διονύσου, με στόχο να προληφθεί και ν’ αντιμετωπιστεί ενδεχόμενη επίπτωση.

Ως εκ τούτου, συζητήθηκε λεπτομερώς το σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας, επισημάνθηκε ότι είναι έτοιμες οι αλατιέρες και τα μηχανήματα, ενώ διευκρινίσθηκε ο τρόπος προμήθειας  αλατιού στους δημότες. Τονίστηκε, επιπροσθέτως, η επιτακτική ανάγκη ενημέρωσης των οδηγών για υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, όπως και το παρκάρισμα σε κεντρικές οδούς των περιοχών του Δήμου Διονύσου στη μια πλευρά.

Εν συνεχεία, άπαντες κατευθύνθηκαν στο Αμαξοστάσιο για τον έλεγχο των μηχανημάτων.