logo


Με κοινή τους ανακοίνωση τα δυο Σωματεία εργαζόμενων (ΣΥΔΗΚΥ και ΣΕΕΔ), που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Διονύσου, καταδικάζουν τη συμπεριφορά του τέως Προέδρου της Κοινότητας Σταμάτας Γ. Κόκκαλη απέναντι στη Γραμματέα της Κοινότητας Π. Κολοβού, κατά την πρόσφατη (Παρασκευή 19 Ιανουαρίου) συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου, παρουσία των τοπικών συμβούλων αλλά και κοινού. Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι μιλούν για συνεχή εργασιακό εκφοβισμό και απρεπή συμπεριφορά εκ μέρους του τέως Προέδρου, καλούν τον επικεφαλής της μείζονος και τέως Δήμαρχο, που ήταν παρών στο περιστατικό, να αποδοκιμάσει την εν λόγω συμπεριφορά και να ανακαλέσει στην τάξη τον κ. Κόκκαλη, ενώ δηλώνουν πως στηρίζουν τη συνάδελφό τους σε όποιες ενέργειες προβεί για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειάς της:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  ΣΕ ΑΙΡΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Μας γνωστοποιήθηκε από την συνάδελφο Κολοβού Περιστέρα καταγγελία για εργασιακό εκφοβισμό και απρεπή συμπεριφορά στο πρόσωπό της από τον τέως Πρόεδρο της Κοινότητας Σταμάτας κο Γεώργιο Κόκκαλη, παρουσία Δημοτικών Συμβούλων και πολιτών, κατά την διάρκεια της 1ης δημόσιας τακτικής συνεδρίασης του 2024 του Τοπικού Συμβουλίου της Σταμάτας.

Με την έναρξη της συνεδρίασης ο τέως πρόεδρος της Κοινότητας Σταμάτας προέβη σε φραστική επίθεση εναντίον της.

Ο νυν πρόεδρος της Κοινότητας Σταμάτας κος Κοσμάς Πέππας με ευγενικό τρόπο προσπάθησε  να τον επαναφέρει στην τάξη λέγοντας ότι “δεν είναι της παρούσης” αυτός όμως συνέχισε το λογύδριο του χωρίς να πάρει άδεια.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τον εργασιακό εκφοβισμό που για πολλοστή φορά υπέστη η συνάδελφος από τον τέως πρόεδρο της Κοινότητας Σταμάτας στον εργασιακό της χώρο.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την απαράδεκτη συμπεριφορά του εν λόγω προσώπου. 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την αποκατάσταση της αλήθειας για όσα ανέφερε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την δημόσια και έγγραφη συγγνώμη του απέναντι της.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την συνάδελφο σε όποιες ενέργειες αποφασίσει να προβεί ώστε να αποκατασταθεί το κύρος της και η αξιοπρέπειά της.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον επικεφαλής της μείζονος κο Ιωάννη Καλαφατέλη, ο οποίος ήταν παρών κατά την διάρκεια του περιστατικού,  με την οποία και ψηφίστηκε ο κος Γεώργιος Κόκκαλης, να καταδικάσει δημόσια την συμπεριφορά του συμβούλου του.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να τον υποχρεώσει να ανασκευάσει όσα είπε και να τον εγκαλέσει επιτέλους στην τάξη.

Οι  Πρόεδροι των Συλλόγων

                                                   Πάζιος Γεώργιος       Ροκίδη Γεωργία