logo


Εν κρυπτώ, και παραβιάζοντας την απόφαση του Δικαστηρίου που έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία ο Δήμος Διονύσου είχε καταθέσει κατά των εταιρειών VODAFONE και NOVA, φαίνεται πως ηλεκτροδοτήθηκε κάποια στιγμή στις αρχές της εβδομάδας η κεραία “μαμούθ” κινητής τηλεφωνίας στο χώρο του ΟΣΕ στον Άγ. Στέφανο.

Η ηλεκτροδότηση της κεραίας έγινε αντιληπτή από περιοίκους και από την Επιτροπή Αγώνα, που έχει συσταθεί για την αποτροπή της εγκατάστασης της εν λόγω κεραίας, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αγ. Στεφάνου Ιω. Χιώτη. Ο τελευταίος, μετά και από επικοινωνία με τον Αν. Κοσμά, τον ένα εκ των δυο δικηγόρων που χειρίζεται την υπόθεση εκ μέρους της επιτροπής Αγώνα, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Στεφάνου, όπου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων και κατά των δυο εταιρειών.

Το αξιοπερίεργο εδώ είναι πως κατά τη χθεσινή (Τρίτη 23 Ιανουαρίου) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από την οποία σημειωτέον απουσίαζε η Λαϊκή Συσπείρωση επειδή δεν είχε ενημερωθεί εγκαίρως, καμιά αναφορά δεν έγινε για το συγκεκριμένο θέμα, είτε από τη Διοίκηση είτε από άλλη παράταξη είτε ακόμη από τον Πρόεδρο της Κοινότητας ο οποίος χθες ανακοινώθηκε ανάμεσα στους παρευρισκομένους.