logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολύτιμη ισοπαλία εκτός έδρας απέσπασε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΑΣΑ Διονύσου με αντίπαλο την ΕΑΧ Χανίων στο πλαίσιο του εξ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία κατά διαστήματα, με τα κορίτσια του Κώστα Κότσιρα να αντιδρούν αγωνιστικά στην πίεση των γηπεδούχων, να δημιουργούν ευκαιρίες και να είναι ανταγωνιστικές καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα. Κάποιες λάθος επιλογές σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού στέρησαν από την ομάδα του ΑΣΑ Διονύσου την δυνατότητα να κερδίσει το παιχνίδι και να πάρει τους βαθμούς της νίκης στην φιλόξενη έδρα των Χανίων. Το παιχνίδι είχε σασπένς, αρκετές φάσεις εκατέρωθεν κάτι που αποτυπώθηκε και στο τελικό αποτέλεσμα με σκορ 21-21.

Με το αποτέλεσμα αυτό, ο ΑΣΑ Διονύσου είναι πλέον στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Α2 και βρίσκεται μέσα στους στόχους της φετινής χρονιάς για την είσοδο στα Play Off.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΑΔ Μάριος Λουκάτος, εκφράζει τις ευχαριστίες του, στο Πολεμικό Ναυτικό και ιδιαίτερα στον Διοικητή του Ναυστάθμου Κρήτης, Αρχιπλοίαρχο Νεκτάριο Λυμπεράκη και το επιτελείο του, για την έμπρακτη υποστήριξη του εθνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού, την φιλόξενη αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα του Διονύσου στην Κρήτη και την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης της αθλητικής αποστολής στα Χανιά.

Πεντάλεπτα: 2-1,5-3,6-5,8-6,10-10,11-11 [ημ], 12-13,14-14,18-15,19-17,20-19,21-21.

Διαιτήτευσαν Καρυδάκης – Lundberg

ΑΣΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: (Προπονητής Κώστας Κότσιρας – Έφορος Λίνα Καστελλάνου), Τσικνή (Τ/Φ), Χάλα (3 γκολ), Μανδαμαδιώτη (3 γκολ), Μάστορη, Σακελλαρίου, Θανοπούλου (5 γκολ), Καντζούρα (2 γκολ), Παναγιωταράκου, Κουτροδήμου (Τ/Φ), Ωραιοπούλου, Μπρεάνου Χ. (6 γκολ), Μπρεάνου Μ. (2 γκολ).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων στο κλειστό Καπανδριτίου.

Η αθλήτρια του ΑΣΑ Διονύσου, Αμαλία Μανδαμαδιώτη δήλωσε: «Η αλήθεια είναι πως κατεβήκαμε στα Χανιά για να πάρουμε τη νίκη. Προσπαθήσαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κερδίσουμε τον αγώνα και γι’ αυτό η ισοπαλία, αν και εκτός έδρας, μας αφήνει μια πικρή γεύση. Δεσμευόμαστε για καλύτερα αποτελέσματα αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι.»