logo


Με ομιλητή τον πυραγό- Διασώστη Δ. Ομουρλόγλου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με θέμα “Φυσικές καταστροφές και πρώτες βοήθειες- τι κάνουμε ως πολίτες” στην Κοινότητα Διονύσου την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 10.30 το πρωί. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Διονύσου και του Σωματείου “Χοροπαίγνιο”:

Ο Δημήτριος Ομουρλόγλου είναι επαγγελματίας πυροσβέστης και υπηρετεί στην Υγειονομική Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος (ΥΓ.Υ.Π.Σ.). Κατέχει Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων. Ενεργό επιχειρησιακό στέλεχος στο Διεθνές μητρώο Μελών και στο Εθνικό Μητρώο Επιχειρησιακών Στελεχών Πολιτικής Προστασίας.

Πιστοποιημένος και Ειδικός στην Προετοιμασία Επιχείρησης Έρευνας και Διάσωσης. Εκπαιδευτής στο Μητρώο του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης Αθηνών (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.) σε επιμορφωτικά προγράμματα, κάτοχος Βεβαίωσης Εκπαιδευτικής Επάρκειας ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και κάτοχος της Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας της Τυπικής Εκπαίδευσης (Ανηλίκων) από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Εκπαιδευτής στα προγράμματα κατάρτισης Λ.Α.Ε.Κ.-Ο.Α.Ε.Δ., στη Σχολή Π.Σ.Ε.Α. στο μάθημα των Πρώτων Βοηθειών και πυροπροστασίας. Παράλληλα, είναι τακτικός καθηγητής σε μαθήματα στην Πυροσβεστική Ακαδημία.

Απόφοιτος από Ι.Ε.Κ. των ειδικοτήτων, Διασώστης-Πλήρωμα Ασθενοφόρου, Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας και Ειδικός Δασικής Προστασίας με άδειες ασκήσεων επαγγέλματος. Εξεταστής στο πρακτικό μέρος στον ΕΟΠΠΕΠ στη διενέργεια πιστοποίησης. Έχει εκπαιδευτεί σε Διεθνές και Εθνικό επίπεδο στις Διασώσεις. Εκπαιδευτής Health+Rescue Academy,Ν.Α.Ε.Μ.Τ. T.C.C.C.& B.-C.O.N.,/E.R.C. P.B.L.S., B.L.S-AED., εκπαιδευτής εκπαιδευτών E.R.C. B.L.S.-A.E.D., κάτοχος P.H.T.L.S., I.L.S., εκπαιδευτής στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας (Κ.Ε.Υ.Π.Α.) στο 251 Γ.Ν.Α.