logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λαϊκή συσπείρωση ανέδειξε μελέτη του 2019 που αναφέρει ότι το νερό του Αγίου Στεφάνου, του Κρυονερίου, της Άνοιξης και της Σταμάτα δεν είναι πόσιμο!!!!

Σύμφωνα με τον μελετητή το δίκτυο σωληνώσεων και δεξαμενών δεν επιθεωρείται, δεν καθαρίζεται και είναι δαιδαλώδες και σε μεγάλο βαθμό με αμιαντοσωλήνες. Το χαρακτήριζε μάλιστα ως δίκτυο τριτοκοσμικής χώρας.

Η τεχνική Μελέτη δεν ήταν δική μας αλλά δική τους και την κρατούσαν κρυμμένη στο συρτάρι.

Οι εκλεγμένοι σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση  ζητούσαν επίμονα την τεχνική έκθεση μαζί με το παράρτημα που έχει τις  μετρήσεις και στις οποίες βασίστηκε ο μελετητής για να  συντάξει την έκθεση. Ακόμα και σήμερα η δημοτική αρχή την κρύβει και δεν μας τη δίνει όπως οφείλει.

Μάλιστα με ανακοίνωσή της απαντάει στις καταγγελίες παρουσιάζοντας  τις μικροβιολογικές και όχι τις χημικές αναλύσεις.

Παλιό το κόλπο.

Μας λέει ότι το νερό είναι ασφαλές γιατί δεν περιέχει κολοβακτηρίδια αλλά δεν παίρνουμε καμία απάντηση για βαρέα μέταλλα όπως αρσενικό και αμίαντο.

Δεν μας εξήγησε ποτέ η δημοτική αρχή γιατί ο μελετητής αποφάσισε ότι το νερό δεν είναι πόσιμο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η δημοτική αρχή έδωσε χρήματα στον τομέα της υδροδότησης μόνο και τα υδρόμετρα WiFi δηλαδή μόνο για να εισπράττει το τέλος υδροδότησης πιο γρήγορα και πιο οικονομικά αλλά  για την καταλληλόλητα  του νερού ούτε λέξη. Ούτως η άλλως κατάλληλο ή μη το νερό, τον λογαριασμό θα τον πληρώσουμε, άμα θέλουμε ας κάνουμε και αλλιώς.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ

Στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών

Όχι για τα κέρδη των λίγων

Ψηφίζουμε ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!