logo


Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Διονύσου με την παράταξη «Νέος Διόνυσος», ο Κ. Μπομπής απευθύνεται στους δημότες με ανοιχτή επιστολή, όπου περιγράφει το όραμά του για την Κοινότητα, αλλά και το Δήμο, Διονύσου:

Αγαπητές Συνδημότισσες και Αγαπητοί Συνδημότες,

Απευθύνομαι σε σας και ζητώ την στήριξή σας, συναισθανόμενος πλήρως το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνω απέναντί σας. Όμως η αγάπη για τον τόπο μας, τον οποίον οφείλουμε ΟΛΟΙ να σεβόμαστε, να προστατεύουμε συνεχώς και να αναβαθμίζουμε, με οδήγησε στην σημαντική μου αυτή απόφαση .

Για ενημέρωσή σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, με την παράταξη  ΝΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ  και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Νίκο Καρυστινό.

Μέχρι το 2022 έχω υπάρξει για 12 χρόνια Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου στην Κοινότητα Διονύσου και έχω συμβάλει με τις προτάσεις μου και τις πολλές παρεμβάσεις μου, στην προστασία του πρασίνου και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας.

Στην τρέχουσα δημοτική περίοδο είμαι Τοπικός Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Διονύσου και με τις συνεχείς παρεμβάσεις μου στο Τοπικό Συμβούλιο, συνέβαλα στην λήψη σημαντικών ομόφωνων Αποφάσεων που αφορούν ΑΜΕΣΑ την Κοινότητα Διονύσου και αναφέρονται στα εξής:

  • Στην οριοθέτηση, καθαρισμό και διαμόρφωση των Κοινοχρήστων Χώρων 251 στρεμμάτων
  • Στην Πολιτική Προστασία για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών και χιονοπτώσεων
  • Στην αποτροπή δημιουργίας νέων Λατομείων στο Πεντελικό Όρος, που θα βλάψουν ανεπανόρθωτα το περιβάλλον της περιοχής μας και όχι μόνον και θα απομειώσουν την αξία των περιουσιών μας κατά τουλάχιστον 60 %
  • Στην προστασία και ανάπλαση του Πεντελικού Όρους
  • Στην συνέχιση λειτουργίας της δημοτικής βιβλιοθήκης και της χορωδίας ΣΕΜΕΛΗ  στην Κοινότητα Διονύσου

Με την πολύχρονη εμπειρία μου και τις γνώσεις μου ως πρώην Ανώτατο Στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών και Ελληνικών επιχειρήσεων και στο πλαίσιο των Αρχών και Αξιών της παράταξης  ΝΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ  της οποίας είμαι ιδρυτικό μέλος, ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ  ότι, εφόσον με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, θα συνεχίσω να συμβάλω με την αγωνιστική μου διάθεση και τις συνεχείς μου παρεμβάσεις, στην επανεκκίνηση του Δήμου Διονύσου και στην ανάδειξή του σε Πόλη Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών με σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες προς τους πολίτες του, αλλά και στην μετάβασή του προς το Μέλλον, μέσα από την ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και συμμετοχικές και συναινετικές διαδικασίες και εν τέλει για ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. 

Διόνυσος 02.10.2023

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κώστας  Μπομπής

Υποψήφιος  Τοπικός  Σύμβουλος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΔΙΟΝΥΣΟΥ