logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου, με αφορμή τη συμμετοχής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, εξέδωσε την «Κάρτα Υποστήριξης Φιλάθλου», προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο σύλλογος, η γυναικεία ομάδα και οι ακαδημίες.

Η κάρτα είναι πλαστικοποιημένη,  σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, δεν είναι ονομαστική αλλά αναγράφει αύξοντα αριθμό και με την απόκτηση της,  ο κάτοχος δίνει το ονοματεπώνυμό του, τον αριθμό κινητού ή σταθερού τηλεφώνου και το email του ώστε να συμμετέχει στις κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, με πλούσια δώρα από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και καταστήματα.

Ο κάτοχός της, δικαιούται επίσης ελεύθερη είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο ΟΑΚΑ.

Η «Κάρτα Υποστήριξης Φιλάθλου» του ΑΣΑΔ απευθύνεται σε όλους τους φίλους του συλλόγου, τα μέλη, αλλά και τους επιχειρηματίες – ελεύθερους επαγγελματίες που μπορούν να προσφέρουν δώρα για τις εβδομαδιαίες κληρώσεις, με ανταποδοτική προβολή τους στον «Οδηγό Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων», που θα διατίθεται στους κατόχους .

Αποτελεί έμπρακτη στήριξη στον σύλλογο και στα αγωνιστικά του τμήματα και το κόστος απόκτησής της είναι 30 ευρώ.

Απόκτησε την κάρτα τώρα!!! Γίνε συνεπιβάτης στο ταξίδι της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Καλούμε τις επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και καταστήματα να στηρίξουν την μοναδική ομάδα της βορειοανατολικής Αττικής στο πρωτάθλημα της Α2 χάντμπολ, να συνδράμουν οικονομικά με την αγορά Καρτών, αλλά και με την προσφορά δώρων για τις κληρώσεις.

Πληροφορίες:

www.asad.gr, fb : Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου- ΑΣΑΔ Χάντμπολ – ASAD

Handball Club, 6944866067

Γραφείο Τύπου ΑΣΑΔ