logo


Με αφορμή την Ημέρα του Ελληνικού Εμπορίου, σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου Ν. Πίλτσης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Τιμούμε το ελληνικό εμπόριο

Σήμερα, 22 Σεπτεμβρίου, τιμούμε την Ημέρα του Ελληνικού Εμπορίου. Έναν κλάδο που αποτελεί βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας, απασχολώντας εκατομμύρια ανθρώπους και συνεισφέροντας σημαντικά στην ανάπτυξη και την ευημερία της χώρας.

Το ελληνικό εμπόριο έχει μια πλούσια ιστορία και παράδοση, η οποία ξεκινά από την αρχαιότητα. Από τότε, οι έμποροι έχουν διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προώθηση του ελληνικού πολιτισμού και της ελληνικής οικονομίας σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, το ελληνικό εμπόριο αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις, όπως η πανδημία, η ενεργειακή κρίση και ο πληθωρισμός. Ωστόσο, ο εμπορικός κόσμος της χώρας έχει αποδείξει επανειλημμένα την ανθεκτικότητα και την προσαρμοστικότητά του.

Με αφορμή την Ημέρα του Ελληνικού Εμπορίου, εκφράζουμε τη στήριξή μας στον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας και τον καλούμε να συνεχίσει να εργάζεται για την ανάπτυξη της ελληνικής και τοπικής οικονομίας και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών τους.