logo


Την κοινή τους συμπόρευση προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με την ονομασία Εύπολις και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κ. Κουριδάκη, ανακοινώνουν σήμερα οι παρατάξεις «Εύπολις», «ΜΑΖΙ για τον Διόνυσο» και «Βήμα Μπροστά για τον Διόνυσο», σκιαγραφώντας εν τάχει το όραμά τους για το Δήμο Διονύσου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διόνυσος 18-09-2023

Συμπολίτισσες, συμπολίτες ανακοινώνουμε την κοινή συμπόρευση των Δημ. Παρατάξεων ΕΥΠΟΛΙΣ- ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ- ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο υπό την επωνυμία ΕΥΠΟΛΙΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΚΩΣΤΗ ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ.

Η κίνησή μας πηγάζει από το όραμα για μια ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ στο Δήμο Διονύσου με επίκεντρο τον πολίτη και τα προβλήματά του, μακριά από σχέσεις εξάρτησης και συναλλαγής. Για μια ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ με γνώμονα το Ήθος, την Διαφάνεια, την Διαβούλευση και την Χρηστή Διοίκηση, και όχι την Ανικανότητα, την Αδιαφορία, τα πάσης λογής Σκάνδαλα, και την Εύνοια των ημέτερων. 

Επιδιώκουμε ένα Δήμο που:

  • Εδραιώνει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών από τις φυσικές καταστροφές ενισχύοντας τον υπάρχοντα μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας με περισσότερο εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό.
  • Προστατεύει το περιβάλλον αντιδρώντας στην επανεγκατάσταση των λατομείων στην περιοχή, στην λειτουργία των  παράνομων χωματερών δίνοντας λύσεις μεταξύ άλλων και στο κυκλοφοριακό, στο πράσινο, και την καθαριότητα.
  • Διαχειρίζεται τα απορρίμματα μέσα από δράσεις και κίνητρα για την  εφαρμογή της πρόληψης, της επαναχρησιμοποίησης της ανακύκλωσης και της κομποστοποίησης.
  • Εξασφαλίζει τη συμμετοχή των πολιτών σε όλα τα επίπεδα, ώστε οι δημότες να συμμετέχουν στον έλεγχο της Δημοτικής Αρχής, αλλά και στη διαμόρφωση αποφάσεων.
  • Υπερασπίζεται το Δημόσιο χαρακτήρα των Δημοτικών υπηρεσιών, όπου η αποτελεσματική διαχείριση, η επιχειρησιακή ικανότητα και η συνεχής βελτίωση των δημοτικών δομών, αποτελούν βασικό στόχο, προκειμένου να παρέχονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους κατοίκους.
  • Αξιοποιεί ελεύθερους δημόσιους χώρους, χώρους δράσης των κατοίκων για την ανάπτυξη αθλητικών πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, εξασφαλίζοντας αντίστοιχες ποιοτικές δομές ελεύθερης πρόσβασης για του δημότες.
  • Στηρίζει όλους τους δημότες, παρέχοντας ίσες ευκαιρίες προς αυτούς, ανεξάρτητα από χρώμα, θρήσκευμα και χώρα προέλευσης, δημιουργώντας φραγμούς στα κηρύγματα μίσους, ρατσισμού και ξενοφοβίας που δηλητηριάζουν τις ανθρώπινες σχέσεις.

 Οι πολίτες της περιοχής μας αξίζουν το καλύτερο, και μέσα από αυτήν τη συμπόρευση, δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά για να τους προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και να αναπτύξουμε την περιοχή μας με βιώσιμο τρόπο.

Το αναπτυξιακό μας όραμα που αναλυτικά θα παρουσιαστεί στο κοινό μας  πρόγραμμα, πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ενθουσιασμού για τους δημότες μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Πολίτες να συμβάλλουν στην προσπάθειά μας  για έναν καλύτερο Δήμο Διονύσου.

Οι Δημοτικές Παρατάξεις