logo


Ανοιχτή επιστολή προς υπουργούς, βουλευτές και υποψήφιους στην Αν. Αττική όλων των κομμάτων της Βουλής απευθύνει η παράταξη Νέος Διόνυσος με τον επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο Ν. Καρυστινό. Από το περιεχόμενο του σχετικού διαβιβαστικού και της επιστολής διαφαίνονται δυο κυρίως στόχοι: Η ευρύτερη γνωστοποίηση, στο νέο πολιτικό προσωπικό της χώρας, των θέσεων και των αρχών της νέας παράταξης και η ουδετερότητα από κομματικούς μηχανισμούς με έμφαση στην πολυσυλλεκτικότητα και τη συναίνεση στην επίλυση των οξυμένων τοπικών προβλημάτων, που αποτελούν και «το μοναδικό αντίπαλο».

Το διαβιβαστικό:

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε για την Παράταξη Νέος Διόνυσος που συγκροτήθηκε και προετοιμάζεται να διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου Διονύσου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σας επισυνάπτουμε φιλική επιστολή τού επικεφαλής της Παράταξης και Υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Καρυστινού και συνοπτικό φυλλάδιο για να κρίνετε και να αξιολογήσετε, αν το επιθυμείτε, τις προγραμματικές μας θέσεις και δεσμεύσεις.

Γνωρίζουμε ότι είστε δημόσια πρόσωπα και έχετε γνώση των τοπικών προβλημάτων κάθε περιοχής. Με την ιδιότητά σας αυτή έχετε ουσιαστικό ρόλο στην υποστήριξη και στην συμβολή στην επίλυσή τους.

Είμαστε μια νέα Παράταξη χωρίς μονομερή πολιτική ταυτότητα, με τα μέλη μας να έχουν διαφορετικές κομματικές προτιμήσεις. Ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του Δήμου Διονύσου και κανείς άλλος. Επιδιώκουμε την συναίνεση και όχι τη διαίρεση και την πόλωση της τοπικής κοινωνίας. Το διατυπώνουμε με ευθύτητα και ειλικρίνεια, προς κάθε κατεύθυνση.

Ο εποικοδομητικός διάλογος είναι πάντα ευπρόσδεκτος και καλοδεχούμενος.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση στην κάθε μία και στον καθένα ξεχωριστά, εκ μέρους του επικεφαλής και όλης της Παράταξης σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις δικές σας επιδιώξεις και προσπάθειες.

Νέος Διόνυσος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

E-mail : press@neosdionysos.gr

Πίνακας αποδεκτών: Υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην εκλογική Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής

***

Ανοιχτή Επιστολή προς
1. Υπουργούς εκλεγμένους στην Ανατολική Αττική

2. Βουλευτές εκλεγμένους στην Ανατολική Αττική

3. Υποψήφιους Βουλευτές στην Ανατολική Αττική

Η προεκλογική περίοδος έληξε και η χώρα απέκτησε κυβέρνηση, συμπολίτευση και αντιπολίτευση όπως έκρινε ο λαός.

Τώρα ακολουθούν αυτοδιοικητικές εκλογές και ελπίζουμε να επικρατήσει πολιτισμένο κλίμα διαλόγου.

Στους δημοκρατικούς θεσμούς της χώρας δεν είναι μόνο το Κοινοβούλιο, ο Ναός της Δημοκρατίας, αλλά και η Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Ο Δήμος μάλιστα είναι ο εγγύτερος θεσμός στον πολίτη και οφείλει να εξυπηρετεί τις καθημερινές του ανάγκες και να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες για τη διαμονή και την επαγγελματική δραστηριότητα όλων των δημοτών.

Ο Δήμος Διονύσου είναι αντιμέτωπος με πολλαπλά εκκρεμή προβλήματα.

Επιγραμματικά σας παραθέτω κάποια από αυτά όπως το αποχετευτικό, δίκτυα ύδρευσης, οικιστικό-πολεοδομικό, υψηλή επικινδυνότητα λόγω του φυσικού περιβάλλοντος και πρόσφατα πιθανής ίδρυσης νέων λατομείων που θα επιδράσουν αρνητικά στην ποιότητα διαβίωσης στην ευρύτερη περιοχή του λεκανοπεδίου.

Για όλα τα παραπάνω θα χρειαστεί ένταση προσπαθειών, ρεαλιστικός επιχειρησιακός σχεδιασμός με αναπτυξιακό όραμα και ασφαλώς ισχυρή βούληση και επιμονή στην επίλυση των προβλημάτων.

Εκτός από τις προσπάθειες της νέας εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής που θα προκύψει από τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα χρειαστεί και η συνεργασία και υποστήριξη της κεντρικής διοίκησης ως δυναμικός και απαραίτητος αρωγός της τοπικής κοινωνίας.

Θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι συγκροτήσαμε μια νέα Παράταξη με την επωνυμία Νέος Διόνυσος που πλαισιώνεται από πρόσωπα με γνώσεις, ικανότητες, ενθουσιασμό για καινοτομικές αλλαγές, με την φιλοδοξία να πείσουμε με επιχειρήματα τους δημότες να μας εμπιστευθούν για να διοικήσουμε το Δήμο.

Με σχέδιο, με λογοδοσία, με αξιολόγηση και ευρύτερες συναινέσεις.

Θα μου επιτρέψετε να σας κάνω κοινωνούς της συλλογικής μας προσπάθειας με το σύντομο επισυναπτόμενο φυλλάδιο και την ηλεκτρονική παραπομπή στον σύνδεσμο https://neosdionysos.gr/ για την αναλυτική διακήρυξη αρχών και δεσμεύσεων της νέας Παράταξης.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Νίκος Καρυστινός
Υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής της Παράταξης Νέος Διόνυσος