logo


Δια ζώσης και με 12 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, που αφορούν σε εργασίες συντήρησης σε σχολικά κτήρια, συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 7.00 το βράδυ στην Άνοιξη, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου. Το συνολικό ποσόν για τις εργασίες αυτές, που στην πλειονότητά τους αφορούν σε βαψίματα, ανέρχεται στις 42.000 ευρώ περίπου:

Θέμα 1: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για εσωτερικές και εξωτερικές επισκευές στο Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας.

Θέμα 2: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για εσωτερικούς και εξωτερικούς ελαιοχρωματισμούς στο 3ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 3: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για εξωτερικούς ελαιοχρωματισμούς στο Δημοτικό Δροσιάς.

Θέμα 4: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για εργασίες κτιριακής υποδομής στο 1ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 5: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για εσωτερικούς ελαιοχρωματισμούς στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημοτικού Ροδόπολης.

Θέμα 6: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για εσωτερικούς ελαιοχρωματισμούς και στα δυο κτίρια στο Δημοτικό Άνοιξης.

Θέμα 7: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για εσωτερικούς ελαιοχρωματισμούς στο 2ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 8: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για εσωτερικούς ελαιοχρωματισμούς στο 1ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 9: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για εξωτερικούς ελαιοχρωματισμούς στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Δροσιάς.

Θέμα 10ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για εξωτερικούς ελαιοχρωματισμούς στο 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο Άνοιξης.

Θέμα 11ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για εργασίες κτιριακής υποδομής στο Νηπιαγωγεία Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 12ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού, για τοποθέτηση δύο (2) συστημάτων σκίασης στο 4ο Δημοτικό Διονύσου.