logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου και μέλη του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, την Παρασκευή 16/6 παρέδωσαν  στο Δήμαρχο Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη ένα τετρακίνητο όχημα με πυροσβεστικό εξοπλισμό, για τις ανάγκες πολιτικής προστασίας του Δήμου, στη μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου του ΕΒΕΑ και δημότη Διονύσου Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Παράλληλα ο Δήμαρχος παραβρέθηκε στο τρισάγιο που τελέστηκε στα γραφεία του ΕΒΕΑ στη μνήμη του Κωνσταντίνου Μίχαλου, ο οποίος απεβίωσε μετά από ανακοπή καρδιάς στο Κρυονέρι, στις 6 Αυγούστου 2021, σε ηλικία 61 ετών. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν μεταξύ άλλων η σύζυγός του Αθηνά και ο γιος του Χρήστος Μίχαλος.

Ο κ.Καλαφατέλης ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη του ΕΒΕΑ για τη δωρεά επισημαίνοντας τα εξής:

«Αξιότιμη κα πρόεδρε κα Κουνενάκη-Εφραίμογλου και αγαπητά μέλη του ΔΣ,

Εκ μέρους του Δήμου Διονύσου και των συμπολιτών μου, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ, που σήμερα υλοποιείτε εκ μέρους του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, μία επιθυμία του αείμνηστου Προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου, για την παραχώρηση ενός τετρακίνητου οχήματος πολιτικής προστασίας στο Δήμο μας.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και αγάπη θα θυμόμαστε πάντα τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος εκτός από σημαντικός τεχνοκράτης κι επιχειρηματίας με ιδιαίτερη ευστροφία και αντίληψη, υπήρξε ένας ευπατρίδης που αγαπούσε τη χώρα του αλλά και τον τόπο που κατοικούσε. Παράλληλα ήταν  κι ένας καλός φίλος που πάντα προσέφερε με ανιδιοτέλεια χωρίς να ζητάει τίποτα.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη σημερινή παράδοση του οχήματος, το οποίο θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο της πυροπροστασίας και πολιτικής προστασίας.

Επίσης έχω τη βεβαιότητα ότι τόσο η νέα Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΕΒΕΑ όσο και ο γιος του εκλιπόντος, Χρήστος Μίχαλος καθώς και η σύζυγός του Αθηνά, θα συνεχίσετε επάξια  το έργο και την παρακαταθήκη που άφησε ο Κωνσταντίνος».