logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου ήταν το αντικείμενο της συνάντησης στελεχών, φίλων, αιρετών και υποψηφίων της παράταξης Εύπολις την Τετάρτη 7 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Δ.Ε. Άνοιξης.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης και  υποψήφιος Δήμαρχος, Κωστής Κουριδάκης, οι κάτοικοι του Δήμου Διονύσου πρέπει να συμμετάσχουν ενεργά και να οδηγήσουν με την ψήφο τους στην επόμενη ημέρα που θα είναι εντελώς διαφορετική από την παρούσα κατάσταση.

«Με βάση το τρίπτυχο Παιδεία – Πολιτισμός – Περιβάλλον, ο Δήμος Διονύσου πρέπει να διοικηθεί αλλιώς για να πάει μπροστά». Δεν είναι δυνατό, -ανέφερε ο κ.Κουριδάκης- να παραμένουμε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την εποχή των καταστροφών της Μήδειας και ο Δήμος να μη λειτουργεί αποτελεσματικά ή να υπολειτουργεί σε πολλούς τομείς, με καθημερινά προβλήματα σε υποδομές και ισχνές υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι αποτελεί αδήριτη ανάγκη να αναλάβουν τη διοίκηση του Δήμου Διονύσου πρόσωπα με ικανότητες, γνώσεις και θέληση, απορρίπτοντας τη μετριότητα, την αδιαφορία και σε αρκετές περιπτώσεις την ιδιοτέλεια.

Η παράταξη Εύπολις είναι σε θέση να αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου με λογική, σύνεση, αποτελεσματικότητα και διαφάνεια για το κοινό καλό. Βήμα-βήμα, δίνοντας λύσεις  στα κύρια προβλήματα της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Στη συνάντηση ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Εύπολις και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Σπύρος Γιαννουλάτος, ανέλυσε διεξοδικά τον εκλογικό νόμο και τις ιδιαιτερότητές του όσον αφορά τον τρόπο ανάδειξης των δημοτικών συμβούλων.

Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε διάφορα θέματα.

Συμφωνήθηκε η συνέχιση αυτού του είδους των συναντήσεων και του ανοίγματος της παράταξης προς κάθε πλευρά, με σταθερή διάθεση διαλόγου και συνεργασίας με πρόσωπα ή ομάδες που επιθυμούν και στοχεύουν στο να διοικηθεί επιτέλους ο Δήμος με αποτελεσματικότητα προς το καλύτερο για όλους μας.