logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ακόμα επιτυχημένη αθλητική δράση BeActive πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Διονύσου το Σάββατο 10 Ιουνίου στο νέο ανοιχτό γήπεδο χάντμπολ στη Σταμάτα.

Περισσότερα από 60 παιδιά από τα δημοτικά σχολεία της περιοχής, αναβίωσαν το παιχνίδι της αλάνας μέσα από την εκδήλωση «Το Χάντμπολ, στις γειτονιές του Διονύσου» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Διονύσου και η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής με την υποστήριξη του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ).

Οι επίδοξοι χαντμπολίστες , απόλαυσαν το παιχνίδι, διασκέδασαν και έκαναν νέους φίλους, υπό την καθοδήγηση των προπονητών χάντμπολ του ΑΣΑΔ, Κώστα Κότσιρα και Γιάννη Χήνου.

Την αθλητική δράση των παιδιών παρακολούθησε ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητικών Εγκαταστάσεων και Διοργανώσεων Παναγής Σ. Λουκάτος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Ολυμπιονίκης Χάντμπολ Δημήτρης Καφφάτος συνοδευόμενος από παιδιά της ακαδημίας  του νεοσύστατου συλλόγου ΑΣ Ίλιον, του οποίου είναι πρωτεργάτης.

Ο Πρόεδρος του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου Μάριος Λουκάτος και η Υπεύθυνη Εκδηλώσεων του συλλόγου Μαριάνθη Πανουργιά με την συμπαράσταση των γονέων των παιδιών του ΑΣΑΔ επιμελήθηκαν τα κεράσματα για μικρούς και μεγάλους, ενώ την πολύτιμη συνεισφορά της ιατρικής κάλυψης της εκδήλωσης διέθεσε εθελοντικά η γιατρός Νένα Φουντουκίδου.