logo


Κλειστό παραμένει το δημοτικό περίπτερο στην Κοινότητα Διονύσου, παρόλο που στη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε πριν από πολλούς μήνες αναδείχθηκε πλειοδότης. Μετά από ένα διάστημα κινητικότητας και εργασιών, το περίπτερο- πριν καν ξεκινήσει να λειτουργεί- κατέβασε ρολά (κυριολεκτικά) και παραμένει κλειστό.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Οδού Διονύσου σε πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γ. Τσουδερός δήλωσε πως, δυστυχώς, υπάρχει εμπλοκή στην έναρξη λειτουργίας μια που ο ανάδοχος, ο οποίος καταβάλλει εντωμεταξύ το ενοίκιο κανονικά, δεν μπορεί να βρει κάποιον συνεργάτη, ώστε να μοιράζουν τις βάρδιες. Ο Αντιδήμαρχος παραδέχθηκε πως υπάρχει προβληματισμός στη Δημοτική Αρχή με την εξέλιξη αυτή και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την κήρυξη του αναδόχου ως έκπτωτου, μια που στόχος δεν είναι η είσπραξη του ενοικίου αλλά η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Υπενθυμίζεται πως η δημοπρασία για το περίπτερο του Διονύσου, μέχρι να βρεθεί ανάδοχος, είχε αποβεί άγονη δυο φορές παρά το χαμηλό ποσό εκκίνησης, όπως ακριβώς συνέβη και με το περίπτερο στην κεντρική πλατεία της Σταμάτας, για το οποίο ο κ. Τσουδερός δήλωσε πως πρόκειται να πραγματοποιηθεί και τρίτη δημοπρασία.