logo


Σε σχόλιό του στο τοπικό blog «Διόνυσος- Ο τόπος μας»  ο τοπικός σύμβουλος Διονύσου Κ. Μπομπής χαρακτηρίζει προεκλογικό πρόγραμμα τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, πριν λίγες ημέρες στο Δημοτικό Συμβούλιο, υπογραμμίζει πως τα μεγάλα θέματα απουσίασαν από την ατζέντα του Δημάρχου και των συνεργατών του, και εκτιμά πως η θητεία που λήγει σε λίγους μήνες είναι μια ακόμη χαμένη 4ετία για την πόλη. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο κ. Μπομπής εξελέγη το 2019 στο Τοπικό Συμβούλιο Διονύσου με το συνδυασμό της Διοίκησης, αρκετά νωρίς διαφοροποιήθηκε, και πλέον συγκαταλέγεται στα στελέχη της παράταξης «Νέος Διόνυσος», χωρίς εντούτοις να έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τη «Δύναμη Ευθύνης»:

Ο δήθεν ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της Δημοτικής Αρχής, στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 04.05.2023 για την προηγούμενη τριετία, ήταν στην ουσία το ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του Δημάρχου για την επόμενη τετραετία. Βεβαίως αυτό συνέβη, επειδή η Δημοτική Αρχή ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ, από όλα αυτά τα οποία, μεγαλόστομα, είχε προεκλογικά υποσχεθεί το 2019, μέσω της παράταξης “Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο”  και ξεγέλασε δυστυχώς τους συμπολίτες μας.

>> Στην ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ του Δημάρχου και των συνεργατών του, δεν ακούσαμε δυστυχώς ΤΙΠΟΤΑ για τα ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ του Δήμου Διονύσου, όπως είναι το ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ- ΔΑΣΙΚΟ, που απασχολεί χιλιάδες συμπολίτες μας, οι ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ εκατοντάδων στρεμμάτων, οι οποίοι πρέπει να αποδοθούν στον Δήμο, κατόπιν των αμετακλήτων δικαστικών αποφάσεων που έχουν εκδοθεί πολλά χρόνια πριν, η προστασία του ΑΙΩΝΟΒΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ της Δ. Κ. Διονύσου, μοναδικού πνεύμονα πρασίνου και ζωής όχι μόνο για τον Δήμο μας, αλλά και ολόκληρη την Αττική, το ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ Δροσιάς – Σταμάτας, που εκκρεμεί πολλά χρόνια, η ανάδειξη του ιερού του ΒΩΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, μοναδικού μνημείου Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, η επίλυση του σοβαρού προβλήματος της δημιουργίας νέων ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ στο Πεντελικό Όρος, που εκκρεμεί τα τελευταία 2 χρόνια με ασύστολες δικαιολογίες από την Δημοτική Αρχή, η έλλειψη παντελούς απολογισμού για την ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ του Δήμου και πολλά άλλα.

>> Αλλά και στα θέματα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (Καθαριότητα, Ασφάλεια, Πολιτική Προστασία κ.τ.λ.), οι επιδόσεις δυστυχώς και πάλιν της Δημοτικής Αρχής την προηγούμενη τριετία, ήταν προβληματικές μέχρι ανύπαρκτες.

>> Βεβαίως για όλα τα ανωτέρω θέματα ακούσαμε από τον κ. Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, πολλά “ΘΑ”, δηλαδή παραπομπή της λύσης των προβλημάτων αυτών στην επόμενη Δημοτική Αρχή.

>> ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ