logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άγιος Στέφανος, 6.5.2023

  H Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Διονύσου με θέμα το Οικιστικό και την Προστασία της Πρώτης Κατοικίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου!

Κεντρικός ομιλητής ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Αν. Σπυρόπουλος, ο οποίος μας μετέφερε το πρόγραμμα του κινήματος και επιβεβαίωσε με τον πιο αισιόδοξο τρόπο ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο πρωταγωνιστής των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου.

  Για το οικιστικό που πλήττει το Δήμο μας, από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών, θα δουλέψουμε εντατικά με τα όργανα του Κινήματος ώστε να φτάσει το θέμα με τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου στη Βουλή. Αυτή είναι μια δέσμευση που θα την τηρήσουμε υπεύθυνα και με σοβαρότητα απέναντι στους συνδημότες μας.

  Για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας το Κίνημα έχει καταθέσει τροπολογία για τους αδύναμους δανειολήπτες και θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για να τους προστατέψει, στηρίζοντας ως το τέλος τη στάση που ξεκίνησε τα σκληρά χρόνια του μνημονίου όπου νομοθέτησε την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΝΟΜΟΣ ΠΑΣΟΚ είναι η προστασία πρώτης κατοικίας. Κι ας θέλουν να τον βαπτίζουν με όνομα Υπουργού.

#Μαζί δίνουμε τη μάχη σε όλα τα επίπεδα για την πόλη μας και θα ζητήσουμε λύση για το οικιστικό με τις σοβαρές προτάσεις και το πρόγραμμα της Δημοκρατικής Παράταξης.

#Μαζί προστατεύουμε την κοινωνία από τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας όπως πρώτο έκανε το ΠΑΣΟΚ.

#Μαζί στέλνουμε το μήνυμα της αλλαγής από το Δήμο Διονύσου!

Εδώ μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της Τ.Ο. στο Facebook ➡️

ttps://www.facebook.com/100069064095141/posts/pfbid023ve3a2StuC2pxaNuQWEZq84RcLQQwpcAnaQBstAoqcY1dKhhbVK7Usd6ajexUeUsl/

T.O. ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Διονύσου

Συντονιστής: Σπυρίδων Αρνής

Αν. Συντονιστής: Αντώνιος Αμπαρτζίδης

Υπεύθυνη Τομέα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.: Γεωργία Λιούλια-Σίσκου

Υπεύθυνη Τομέα Αυτοδιοίκησης και Συνδικαλιστικού: Κωνσταντία Ζωγάκη

Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Αθλητισμού: Αναστασία Κατσούγκρη

Υπεύθυνος Οργανωτικού: Γεώργιος Καρέτσος

Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας και Επιχειρηματικότητας: Στράτος Χαβιαρόπουλος