logo


Επιστροφή στην πλήρη κανονικότητα για τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου, που για πρώτη φορά μετά από την έναρξη της πανδημίας θα συνεδριάσει στα γραφεία της, πίσω από το Δημοτικό Κατάστημα της Άνοιξης, σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου στις 7 το βράδυ.

Εννέα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, και όλα αφορούν σε εργασίες συντηρήσεων και επισκευών για τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία της πόλης, συνολικού προϋπολογισμού 14.000 ευρώ περίπου:

Θέμα 1: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή δαπέδου στον αύλειο χώρο του 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Δροσιάς.

Θέμα 2: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για ηλεκτρολογικές εργασίες στο 1ο Νηπιαγωγείο Άνοιξης.

Θέμα 3: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αντικατάσταση μεταλλικών εξώθυρων του αύλειου χώρου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου.

Θέμα 4: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για ενεργοποίηση ανελκυστήρα στο 4ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 5: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή ανελκυστήρα στο 2ο Δημοτικό Κρυονερίου.

Θέμα 6: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή- αναβάθμιση υπολογιστών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου.

Θέμα 7: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για συμπληρωματική αναβάθμιση 13 υπολογιστών στο 1ο Δημοτικό Δροσιάς.

Θέμα 8: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά υπολογιστή στο 2ο Νηπιαγωγείο Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 9: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίου για υδραυλικές εργασίες στο 2ο Δημοτικό Κρυονερίου.