logo


Στη διαμαρτυρία του Προέδρου Τ. Μπάση, για την εικόνα εγκατάλειψης, αλλά και τις ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας, που παρουσιάζει το κτήριο της Κοινοτικού Καταστήματος στο Διόνυσο, έρχεται να συνηγορήσει το αίτημα του τοπικού Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου, με ημερομηνία 25/4, που απευθύνεται προς το Δήμαρχο Γ. Καλαφατέλη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Στ. Κριεμάδη, με κοινοποίηση στον Αντιδήμαρχο Χωροταξικού Σχεδιασμού Γ. Φωτάκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας:

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες αντίστοιχο αίτημα για τη συντήρηση και επισκευή στο κτήριο είχε απευθύνει στη Διοίκηση ο κ. Μπάσης, παραθέτοντας μάλιστα σχετικά αλλεπάλληλα έγγραφα τα 4 τελευταία χρόνια και ζητώντας να προχωρήσουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως στο ίδιο κτήριο της οδού Πλαστήρα- που είναι και το μοναδικό δημοτικής κυριότητας στην περιοχή- φιλοξενούνται μια σειρά δομών όπως η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Πολιτιστικό Κέντρο και το ΚΕΠ, τα γραφεία της Κοινότητας, αλλά και η Αντιδημαρχία του κ. Φωτάκη, καθώς και τα γραφεία του Εξωραϊστικού Συλλόγου.