logo


Με 10 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, και με τηλεδιάσκεψη, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 11 Απριλίου στις 8.30 το πρωί η 16η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η επιχορήγηση 230.000 ευρώ από το ΥΠΕΣ στο Δήμο Διονύσου για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών, αλλά και η συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας για το έργο της βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο Δήμο, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης με το ποσόν των 2.800.000 ευρώ. Ο ανάδοχος που προκρίνεται έχει δώσει έκπτωση σχεδόν 50% και σε προηγούμενη φάση είχε κληθεί, μαζί με τις άλλες δυο ενδιαφερόμενες εταιρείες, να αιτιολογήσει το παραπάνω ποσοστό.

Τέλος, εξειδικεύονται πιστώσεις 3.174 και 2.802 ευρώ για δυο εκδηλώσεις στις οποίες θα συμμετάσχει η Παιδική- Νεανική Χορωδία του Δήμου Διονύσου. Η πρώτη είναι το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ στη Θεσσαλονίκη, στις 6 και 7 Μαΐου, και η δεύτερη στο θέατρο των Αρσακείων Τοσιτσείων Εκάλης όπου η Χορωδία του Δήμου θα συμμετάσχει στην 6η συνάντηση Χορωδιών Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων, στις 13 Μαΐου.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Πρακτικού της Επιτροπής Γνωμοδότησης Συντήρησης και Επισκευής Οχημάτων για την σύναψη της 12ης Εκτελεστικής Σύμβασης της υπ’ αριθμ. 32043/15-12-20 Συμφωνίας-Πλαίσιο με την εταιρεία Σιδέρης Ι. Μιχαήλ για την Συντήρηση- Επισκευή Οχημάτων του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής Προμηθειών που αφορά την “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΔΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ”.

ΘΕΜΑ 3ο: Επιτροπές παρακολούθησης και παραλαβής προμηθειών και παροχής υπηρεσιών.

ΘΕΜΑ 4ο: Διόρθωση σφάλματος της υπ΄ αριθ.134/2023 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής ως προς τα σημεία 3,4 & 5.

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχές πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων κατανομών ΚΑΠ, επιδοτήσεων, δωρεών προς τους ΟΤΑ, καθώς και αποφάσεων ένταξης πράξεών τους σε αναπτυξιακά προγράμματα.

Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση του πρακτικού Νο 2 του διαγωνισμού της 10ης Φεβρουαρίου 2023 για την ανάθεση του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ», προϋπολογισμού 2.800.000,00€ (με ΦΠΑ 24%).

Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων Προπληρωμής για την έκδοση παραβόλων και δαπανών ΚΤΕΟ, καρτών καυσαερίων και λοιπών πιστοποιητικών για οχήματα του Δήμου Διονύσου.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 8ο: Εξειδίκευση δαπάνης για τη διοργάνωση σεμιναρίου Οδικής Συμπεριφοράς από την “Σχολή Οδικής Συμπεριφοράς Ιαβέρης”.

ΘΕΜΑ 9ο: Εξειδίκευση πίστωσης για τη συμμετοχή και διοργάνωση εκδηλώσεων της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Διονύσου.