logo


Σε 14 γυναίκες πραγματοποιήθηκε δωρεάν μαστογραφία στο Κέντρο Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, χθες Πέμπτη 30 Μαρτίου, ενώ σήμερα Παρασκευή 31/3 92 δημότες εξετάστηκαν δωρεάν από το ΚΕΠ Υγείας:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ 14 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Σήμερα Πέμπτη 30/3/23 το πρωί, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία δράση της Αντιδημαρχίας Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού σε συνεργασία με τα ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου, για δωρεάν εξέταση μαστογραφίας δημοτών στο Κέντρο Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού στα Άνω Πατήσια. Συνολικά 14 γυναίκες μεταφέρθηκαν με πούλμαν από τα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου στο Κέντρο Πρόληψης και πραγματοποίησαν την εξέταση. Το «παρών» έδωσε και η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Γεωργία Κριεμάδη, με ενέργειες της οποίας δεν επιβαρύνθηκαν οικονομικά οι εξεταζόμενες γυναίκες.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ 92 ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Σήμερα Παρασκευή 31/3/23, από 9:00 π.μ. – 12:00 μ.μ., πραγματοποιήθηκε δράση του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου, με δωρεάν εξετάσεις 92 ατόμων σε σημείο της Λαϊκής Αγοράς Αγίου Στεφάνου. Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν εξετάσεις μέτρησης οξυγόνου, αρτηριακής πίεσης, σακχάρου και παλμών. Παράλληλα, οι υπεύθυνες του ΚΕΠ Υγείας προχώρησαν σε ενημέρωση για τα σχετικά προγράμματα εξετάσεων στους δημότες, για τα οποία υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε  να υλοποιηθεί αντίστοιχη δράση μέσα στον επόμενο μήνα.