logo


Σε ανάρτηση- καταγγελία για τη χθεσινή κοπή πεύκου επί της Λ. Διονύσου, προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος του Εύπολι Δ. Αλεξανδρής, που εξαπέλυσε σωρεία κατηγοριών κατά της Δημοτικής Αρχής και του Αντιδημάρχου Γ. Φωτάκη ειδικότερα, αφενός για αυθαίρετες πρακτικές και αφετέρου για περιφρόνηση του φυσικού περιβάλλοντος στην Κοινότητα Διονύσου.

Απαντώντας στα παραπάνω, ο Δήμος Διονύσου παραθέτει τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως η κοπή του πεύκου κρίθηκε επιβεβλημένη από το Δασαρχείο, που χαρακτήριζε το πεύκο πολύ επικίνδυνο λόγω κλίσης, ενώ υπογραμμίζει πως η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας έγινε στο πλαίσιο μικροπολιτικών παιχνιδιών με στόχο το διχασμό της τοπικής κοινωνίας:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΥΠΟΛΙΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ»

Αντί άλλης απάντησης σε  αναληθή και δυσφημιστική ανάρτηση/καταγγελία Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «Εύπολις – Συνεργασία Δημοτών», για την κοπή  δένδρου (πεύκου) επί της λεωφόρου Διονύσου με δήθεν «άνωθεν εντολή» Αντιδημάρχου της Δημοτικής Αρχής, είμαστε υποχρεωμένοι για την αποκατάσταση της αλήθειας να παραθέσουμε τα έγγραφα, σύμφωνα με τα οποία:

– Το εν λόγω δένδρο που κόπηκε αφορά σε αποκλειστική αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής και μάλιστα χαρακτηρίστηκε από το Δασαρχείο Πεντέλης ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για την πρόκληση ατυχημάτων λόγω της μεγάλης κλίσης που είχε, όπως φαίνεται καθαρά και στην επισυναπτόμενη φωτογραφία.

  Ο συγκεκριμένος Δημοτικός Σύμβουλος θα όφειλε να είναι πιο προσεκτικός και να έχει απευθυνθεί στις υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου πριν αναρτήσει την αναληθή καταγγελία, δεδομένου ότι υπήρξε επί πολλά χρόνια Διευθυντής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου.

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.