logo


Αύριο Δευτέρα 13 Μαρτίου στις 7 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί, δια ζώσης στην Άνοιξη, η 3η για το 2023 τακτική συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου. Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει 14 θέματα, με τα περισσότερα να αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των Διευθυντών των σχολείων:

Θέμα 1: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για οφειλή της Π.Σ.Ε στον ΕΦΚΑ και εξουσιοδότηση Προέδρου για ρύθμιση αυτής.

Θέμα 2: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για συντήρηση και επισκευή συστήματος κλιματισμού στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης.

Θέμα 3: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για ενοικίαση γεννήτριας στο, 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο Δροσιάς.

Θέμα 4: Εκτίμηση αναγκαιότητας , έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αναβάθμιση 14 υπολογιστών του 1ου Δημοτικού Δροσιάς.

Θέμα 5: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά και τοποθέτηση αποθηκευτικού οικίσκου στο Δημοτικό Σχολείο Ροδόπολης.

Θέμα 6: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για ηλεκτρολογικές εργασίες στο Νηπιαγωγείο Ροδόπολης.

Θέμα 7: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά Η/Υ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου.

Θέμα 8: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς.

Θέμα 9: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίου για το 2ο Δημοτικό Κρυονερίου.

Θέμα 10: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίων για σιδηρουργικές εργασίες στο 2ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου & Δημοτικό Άνοιξης.

Θέμα 11: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίων στην Εταιρεία Παππάς Ανελκυστήρες για την επίσκεψη του φορέα για την πιστοποίηση των ανελκυστήρων.

Θέμα 12: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίου στην Εταιρεία Stager Ανελκυστήρες για την επισκευή των ανελκυστήρα.

Θέμα 13: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίων στην Εταιρεία Παππάς Ανελκυστήρες για την επισκευή του ανελκυστήρα.

Θέμα 14: Εκτίμηση αναγκαιότητας έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για ανανέωση σύμβασης με το Λογιστικό Γραφείο, Χρ. Παναγιωτή και Συνεργάτες Ο.Ε.