logo


Διόνυσος, 07/03/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «Νέος Διόνυσος: Λάβετε θέσεις, κανείς δεν περισσεύει!»

Στο ΠΠΚ Διονύσου πραγματοποιήθηκε η ειδική συνάντηση μελών της παράταξης «Νέος Διόνυσος». Κατά τη συνάντηση αυτή καθορίστηκε η οργανωτική δομή της παράταξης και κατατέθηκαν προτάσεις συμμετοχής σε ομάδες εργασίας.

Οι ομάδες εργασίας θα αναλάβουν:

(α) να παρακολουθούν τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής στο εξειδικευμένο αντικείμενό τους και

(β) να προετοιμάσουν – με βάση τις ειδικές γνώσεις και εμπειρίες και τις προτεραιότητες της πόλης μας – αναλυτικό, τεκμηριωμένο και ιεραρχημένο πρόγραμμα, ώστε να υπάρχει ώριμο σχέδιο εφαρμογής που έχει ανάγκη η τοπική μας κοινωνία.

Η μαζική εκδήλωση γνωριμίας της 19ης Φεβρουαρίου ήταν η αφετηρία μιας νέας πορείας για ανατροπή κάθε παθογένειας στην άσκηση της δημοτικής εξουσίας. Κι αν «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός», η σωστή οργανωτική δομή αποτελεί το ασφαλές όχημα για την επίτευξη των ιδρυτικών αρχών και στόχων της παράταξης.

Η οργανωτική αναγκαιότητα αποτυπώνεται στο σύνθημα : «Λάβετε θέσεις, κανείς δεν περισσεύει!». Και επειδή η ηγεσία είναι κάτι που διαμορφώνεται μαζί με τους πολίτες, καλούνται όσοι δημότες το επιθυμούν να πλαισιώσουν τις ομάδες εργασίας της παράταξης (συμπληρώνοντας την σχετική διαδικτυακή φόρμα στο http://neosdionysos.gr/form/), έτσι ώστε η όλη επεξεργασία να γίνει ακόμα πιο συλλογική.

Το Νέο έρχεται στο Διόνυσο.

Νέος Διόνυσος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

E -mail: info@neosdionysos. gr