logo


Υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην Αν. Αττική στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές θα είναι η δικηγόρος Μ. Κοροβέση. Κόρη του πρώην Δημάρχου Αγ. Στεφάνου, νυν περιφερειακού συμβούλου, Στ. Κοροβέση, η κ. Κοροβέση αποφοίτησε με άριστα από το Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο Αναβρύτων, ολοκλήρωσε το 2021 τις σπουδές της στη Νομική Σχολή Αθηνών και εργάζεται ήδη ως ασκούμενη δικηγόρος. Παράλληλα κάνει το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά στο “Δίκαιο και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών” ενώ είναι η νεότερη υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα, ανταποκρινόμενη στο σύνθημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης “Με τη νεολαία στην πρώτη γραμμή, μαζί με όλους τους άξιους υποψήφιους δίνουμε τη μάχη για την πολιτική αλλαγή και το κοινό μας μέλλον”!

Η νεαρή δικηγόρος δεν ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά: Ήταν υποψήφια στις φοιτητικές εκλογές στη Σχολή της αλλά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως δηλώνει στην Οδό Διονύσου, “τα θέματα που με ενδιαφέρουν και παλεύω γι’ αυτά έχουν να κάνουν με τη θέση της γυναίκας, την ισότητα και την έμφυλη βία, ιδιαιτέρως μετά τις αλλεπάλληλες γυναικοκτονίες, αλλά και με τη νεολαία, που μαστίζεται από την ανεργία, και τα εργασιακά της δικαιώματα”.