logo


Το στοίχημα στο 1ο Καρναβάλι του Δήμου Διονύσου κερδήθηκε και με το παραπάνω: Και ο κόσμος που συμμετείχε διασκέδασε με την ψυχή του, και τονώθηκε η κίνηση στα καταστήματα εστίασης της περιοχής, δηλώνει στην Οδό Διονύσου ο Ν. Πίλτσης, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου που είχε την πρωτοβουλία για την καρναβαλική διοργάνωση, με τη στήριξη του Δήμου και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Εκατοντάδες συμπολίτες, σχολεία και Σύλλογοι συμμετείχαν στο Καρναβάλι την περασμένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με άρματα και πρωτότυπες στολές, στην παρέλαση που ξεκίνησε από την πλατεία Δροσιάς και κατέληξε στην πλατεία Σταμάτας. Εκεί ο Χ. Φερεντίνος παρουσίασε πρόγραμμα με γαϊτανάκι, διαγωνισμό της καλύτερης ομάδας, σοκολατοπόλεμο, bubble show,ακροβάτες και ταχυδακτυλουργούς.

Στόχος πλέον το Καρναβάλι, που τέθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, να καθιερωθεί ως θεσμός για το Δήμο Διονύσου, γι’ αυτό και οι διοργανωτές δίνουν από τώρα ραντεβού για του χρόνου!