logo


Το Κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου (ΣΠΠΕΚ) ανακοινώνει τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία, σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»:

 Ας δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπό μας στις γειτονικές μας χώρες, Τουρκία και Συρία, που δοκιμάζονται με τον πιο επώδυνο τρόπο.

Ο Π.Ο.Υ. υποστηρίζει πως ο σεισμός ήταν η πρώτη καταστροφή, αλλά καραδοκεί και η δεύτερη, οι κακές συνθήκες διαβίωσης των επιζώντων. Την πρώτη καταστροφή δε μπορούσαμε να την αποτρέψουμε, μπορούμε όμως να αποτρέψουμε τη δεύτερη.

Έτσι, αποφασίσαμε σαν ομάδα να λειτουργήσουμε ως διαμεσολαβητής για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν. Σε συνεργασία με την Κοινωνική Κουζίνα Ο Άλλος Άνθρωπος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει, με καθολικά δική του πρωτοβουλία, την μεταφορά στις πληγείσες περιοχές, οργανώνουμε συλλογή αγαθών στον χώρο μας.

Από αύριο κιόλας, λοιπόν, και κάθε μέρα 5-8 μ.μ. θα συλλέγουμε στο χώρο του κλιμακίου μας τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη προσωπικής υγιεινής, βρεφικά γάλατα, πιπίλες, μπιμπερό, πάνες και κρέμες για συγκάματα.

Ας στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, που ΤΩΡΑ χρειάζονται όλη μας τη βοήθεια. Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για αυτούς. Ας το κάνουμε, ΕΔΩ  ΚΑΙ ΤΩΡΑ!