logo


Με κυριότερο θέμα την εξειδίκευση πίστωσης για την καρναβαλική παρέλαση, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, και με το μυαλό στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το ίδιο βράδυ, όπου μετά από αίτημα παρατάξεων και ανεξάρτητων έρχεται και πάλι το θέμα των LED, θα πραγματοποιηθεί με 5 θέματα και με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στις 8.30 το πρωί.

Η παρέλαση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Διονύσου, θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Δροσιάς και θα καταλήξει στην πλατεία Σταμάτας, θα περιλαμβάνει άρματα, δρώμενα και πολύ χορό, κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Χ. Φερεντίνος, ενώ οι δαπάνες της θα καλυφθούν από τις ετήσιες συμβάσεις του Δήμου.

Στη σχετική πρόσκληση του Εμπορικού Συλλόγου υπογραμμίζεται πως η παρέλαση στοχεύει στη διασκέδαση όλων καθώς και στην τόνωση της τοπικής αγοράς:

«Μετά τις άσπρες μέρες που όλοι βιώσαμε, από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 ο Δήμος μας θα μπει σε ρυθμούς καρναβαλιού.

Η «Καρναβαλική Παρέλαση» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 είναι ένα γεγονός που στοχεύει στη διασκέδαση όλων μας καθώς και στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Εκατοντάδες παιδιά με τους συνοδούς τους, Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι θα παρελάσουν στη Λεωφόρο Δροσιάς-Σταμάτας μαζί με άρματα, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, μεγαλοφιγούρες κλπ.

Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Χρήστος Φερεντίνος.

Σας περιμένουμε όλους!!!!!»

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικού Νο2 οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος Δημόσιου Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού και ανακήρυξη μειοδότη για την «Παροχή Ασφάλισης Οχημάτων & Μηχανημάτων Έργου του Δήμου».

ΘΕΜΑ 2ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος Παγίας Προκαταβολής της υπαλλήλου του Δήμου Χριστίνας Ντάου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 3ο: Απαλλαγή Υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του υπαλλήλου του Δήμου Εμμανουήλ Δευτεραίου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 4ο: Εξειδίκευση πίστωσης για τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης – καρναβαλικής παρέλασης.

ΘΕΜΑ 5o: Αποδοχή δωρεάς: Μερίδες φαγητού από την »ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ FOOD CULTURE» για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Διονύσου.