logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Διονύσου προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης στην Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Οργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου (Ευάγγελου Πεντζερίδη 1, Άγιος Στέφανος).

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Μιχαήλ Χάλαρης Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας και ο Κώστας Καρέτσος Αν. Τομεάρχης Θεσμών (Σύνταγμα-Διαφάνεια-Πολιτικό Σύστημα) του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

>>Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απευθύνουμε κάλεσμα στους πολίτες για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας που οργανώνει ο Τομέας Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Οι συμπολίτες μας, που επιθυμούν να συνδράμουν, θα μπορούν να φέρουν:

 σκηνές

 κουβέρτες

 μπουκάλια θερμός

 φακούς

 τρόφιμα μακράς διάρκειας – κονσέρβες

 παιδικές τροφές – πάνες

 είδη προσωπικής υγιεινής

 ιατροφαρμακευτικό υλικό

Τέλος, για όσους φίλους και φίλες επιθυμούν να παρευρεθούν στην ομιλία του Προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Αχαρνών, η Τοπική μας Οργάνωση θα δημιουργήσει λίστα μετάβασης ώστε να πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση για όσους από εσάς αδυνατούν να μεταβούν με δικά τους μέσα.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Διονύσου

Συντονιστής: Σπυρίδων Αρνής

Αν. Συντονιστής: Αντώνιος Αμπαρτζίδης

Υπεύθυνη Τομέα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.: Γεωργία Λιούλια-Σίσκου

Υπεύθυνη Τομέα Αυτοδιοίκησης και Συνδικαλιστικού: Κωνσταντία Ζωγάκη

Υπεύθυνη Τομέα Παιδείας και Αθλητισμού: Αναστασία Κατσούγκρη

Υπεύθυνος Οργανωτικού: Γεώργιος Καρέτσος

Υπεύθυνος Τομέα Εργασίας και Επιχειρηματικότητας: Στράτος Χαβιαρόπουλος