logo


Με 8 θέματα ελάσσονος σημασίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το πρωί, η 5η κιόλας τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου. Ανάμεσά τους περιλαμβάνεται και η αποδοχή επιχορηγήσεων, χρηματοδοτήσεων κλπ., που συνίστανται σε 122.300 ευρώ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών στα σχολεία, καθώς και σε 33.000 ευρώ για την εκπόνηση μελέτης και υλοποίησης μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες:

Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικού Νο2 (δικαιολογητικών κατακύρωσης) και ανάδειξη οριστικών αναδόχων για την προμήθεια ηλεκτρολογικών ειδών του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 2ο: Αποδοχές πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων, συμπεριλαμβανομένων κατανομών ΚΑΠ, επιδοτήσεων, δωρεών προς τους ΟΤΑ, καθώς και αποφάσεων ένταξης πράξεών τους σε αναπτυξιακά προγράμματα.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 3ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 4ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την “ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ” για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 6ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την “ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.” για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Διονύσου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΘΕΜΑ 7ο: Ανανέωση σύμβασης πληρωμής τελών διοδίων με την εταιρεία “ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε.” για τη διέλευση οχημάτων του Δήμου Διονύσου από την “Αττική Οδό” για το έτος 2023.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση Υποχρεωτικής Δαπάνης και Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής Τελών Κυκλοφορίας Οχημάτων του Δήμου Διονύσου για το έτος 2023.