logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, μετά το πρώτο κύμα κακοκαιρίας ακολουθεί και δεύτερο κύμα έντονων καιρικών φαινομένων, από τη νύχτα της Κυριακής 5/2 και κατά τη Δευτέρα 6/2, με νέες χιονοπτώσεις και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Στο πλαίσιο αυτό απευθύνεται ισχυρή σύσταση για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων και σε κάθε περίπτωση, εφόσον είναι απαραίτητες, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Ο Δήμος Διονύσου παραμένει σε 24ωρη επιφυλακή ενώ οι Κοινωνικές του Υπηρεσίες καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της κακοκαιρίας εξυπηρετούν συμπολίτες μας ευπαθών ομάδων που χρειάζονται βοήθεια.

Για οποιαδήποτε έκτακτο συμβάν μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 213 2030600 (εσωτερικό 4) ή με το κινητό τηλέφωνο 693 0071688.

Σε αυτή την κακοκαιρία οπλιζόμαστε με υπομονή, συνεργασία και αλληλεγγύη και παραμένουμε ο ένας δίπλα στον άλλο μέχρι να περάσουν τα δύσκολα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους και εθελοντές που είναι καθημερινά στο δρόμο για όλους τους δημότες, σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

Ο Δήμος Διονύσου, προσωπικό, εθελοντές και αιρετοί, είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη.