logo


Επαναλαμβάνει τη συνεδρίασή της, σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 7 το βράδυ στην Άνοιξη, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, με τα ίδια 13 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, μια που την περασμένη Πέμπτη (26/1) δεν επιτεύχθηκε απαρτία. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη σκιά των φασιστικών αθλιοτήτων που γράφτηκαν στους τοίχους των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης. Και μπορεί τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου να τη γλύτωσαν – εξάλλου η στόχευση απευθυνόταν σε έφηβους και δυνητικούς αυριανούς ψηφοφόρους- αλλά αυτή η επίθεση στα σχολεία είναι αρκετή για να σημάνει συναγερμός και στη σχολική κοινότητα αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Θέμα 1: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αλλαγή κυκλοφορητή θέρμανσης στο 4ο Δημοτικό Σχολείο.

Θέμα 2: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά θερμοθαλάμου στο 3ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου.

Θέμα 3: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά και τοποθέτηση κλιματιστικού στο Νηπιαγωγείο Σταμάτας.

Θέμα 4: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για καταστροφή υλικού στο Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης.

Θέμα 5: Έγκριση γενόμενης δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή διαρροής  νερού στην αυλή των Νηπιαγωγείων Άνοιξης.

Θέμα 6: Έγκριση γενόμενης δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για έλεγχο και συντήρηση κεντρικού συστήματος πυρανίχνευσης στο 4ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 7: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για εργασίες πιστοποίησης ανελκυστήρα στο 2ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 8: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίου στην εταιρεία Έπαφος για το 2ο Δημοτικό Κρυονερίου.

Θέμα 9: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επέκταση συναγερμού στο 3ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 10: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για έκτακτη επιχορήγηση στο 3ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 11: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή-αναβάθμιση συναγερμού στο Νηπιαγωγείο Ροδόπολης και ένταξή του στη σύμβαση για το κέντρο λήψης σημάτων.

Θέμα 12: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για καταστροφή υλικού στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς.

Θέμα 13: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για εργασίες ενεργοποίησης ανελκυστήρα στο 4ο Δημοτικό Διονύσου.