logo


Την υποψηφιότητά της στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αν. Αττική ανακοίνωσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η δημοτική σύμβουλος Διονύσου Σ. Κατσίγιαννη. Η κ. Κατσίγιαννη, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Διονύσου με την «Ενωτική Πρωτοβουλία» στην πρώτη Διοίκηση Καλαφατέλη (2010-2014), εξελέγη το 2019 με τη «Δύναμη Ευθύνης», διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από το Σεπτέμβριο, όταν ανέλαβε η νυν Δημοτική Αρχή, μέχρι τον Ιανουάριο του 2022, οπότε τη διαδέχθηκε ο Θ. Κρητικός, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο ορίσθηκε Αντιδήμαρχος Παιδείας, Ισότητας και Τουριστικής Ανάπτυξης. Με σπουδές στη Γαλλική Φιλολογία και τη Νομική σε ελληνικά και γαλλικά Πανεπιστήμια, σήμερα η κ. Κατσιγιάννη είναι καθηγήτρια δικαίου σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της ευχαριστεί τον Πρόεδρο του κόμματος Ν. Ανδρουλάκη, αλλά και την επιτροπή ψηφοδελτίων, για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται πως “θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να προσθέσω κι εγώ «ένα λιθαράκι» στη μεγάλη και έντιμη προσπάθεια που κάνει η παράταξη μας για ένα καλύτερο αύριο, για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, χωρίς διακρίσεις»:

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες σήμερα έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω ότι στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Έχοντας υπάρξει ενεργό μέλος της αυτοδιοίκησης από το 2010 έχοντας βιώσει από κοντά τη λειτουργία του κράτους και των θεσμών, είμαι πλέον πεπεισμένη ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέες ιδέες, νέα οπτική και όραμα για προχωρήσει στη νέα εποχή.

Η κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας οφείλει να ανανεωθεί και να αναγεννηθεί αλλιώς θα παραμείνει στάσιμη, σε μια εποχή που πρέπει να «φύγει προς τα μπρος» για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και τις δοκιμασίες της εποχής.

Θεωρώ κρίσιμο να εισέλθουν στο χώρο νέες «δυνάμεις», νέα μυαλά και νέοι άνθρωποι, που έχουν διάθεση να βοηθήσουν, όπως επίσης και τις ικανότητες να εμπνεύσουν τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος, να οραματιστούν τις μεταρρυθμίσεις που θα μας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο και θα προάγουν την ευημερία και την πρόοδο του τόπου έχοντας όχι μόνο τη «φρέσκια ματιά» στα πράγματα αλλά και την επαγγελματική κατάρτιση που χρειάζεται γι’ αυτό. 

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και την επιτροπή ψηφοδελτίων για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, όπως και στο πρόσωπο της νέα γενιάς που έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Σε αυτή τη γενιά άλλωστε ανήκει και ο ίδιος και η οπτική που προσέφερε στους απογοητευμένους ψηφοφόρους είναι εκείνη που αναγέννησε τις προοπτικές και τη δυναμική της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.    

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις δίπλα στον Πρόεδρο και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να προσθέσω κι εγώ «ένα λιθαράκι» στη μεγάλη και έντιμη προσπάθεια που κάνει η παράταξή μας για ένα καλύτερο αύριο, για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, χωρίς διακρίσεις. 

Το επόμενο διάστημα δεσμεύομαι να βρεθώ σε κάθε γωνιά της ανατολικής Αττικής, σε κάθε δήμο και κοινότητα, δίπλα στην καθεμιά και στον καθέναν από εσάς ξεχωριστά. Μεταφέροντας τις απόψεις και τις προτάσεις του Κινήματος, γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής αναζητώντας λύσεις, τις οποίες θα συν-διαμορφώσουμε και θα διεκδικήσουμε από κοινού.