logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/01 στις 19:00 με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ «Η ΕΣΤΙΑ» στην ταβέρνα “Κόκκαλης” στην Σταμάτα. Η εκδήλωση έγινε προς τιμήν των εργαζομένων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών και των επιτροπών των ΚΑΠΗ του Δήμου Διονύσου προκειμένου το ΝΠΔΔ να τους ευχαριστήσει για το έργο που προσφέρουν.

Παρόντα ήταν πάνω από 250 άτομα, προσκεκλημένοι του φορέα μας, ανάμεσά τους το ΔΣ του ΝΠΔΔ, συνεργάτες της ΕΣΤΙΑΣ, οι προϊστάμενοι ιερείς των κοινοτήτων και ο ιερέας της Κοινότητας Σταμάτας, οι πρόεδροι των τοπικών Κοινοτήτων, πρώην πρόεδροι της ΕΣΤΙΑΣ, το ΔΣ και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Διονύσου, ο Δήμαρχος του Δήμου Διονύσου κ. Καλαφατέλης, αντιπεριφερειάρχες και ο περιφερειάρχης κ. Πατούλης. Ο κ. Πατούλης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την δημοτική αρχή και την  διοίκηση της Εστίας εξαίροντας την σπουδαιότητα του ρόλου και του έργου των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών. Μάλιστα, δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει σύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό στην περίπτωση που η ΕΣΤΙΑ εξασφαλίσει οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Ο πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ κ. Καρασαρλής ευχαρίστησε θερμά με την σειρά του το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών και τα μέλη των επιτροπών των ΚΑΠΗ για το έργο που προσφέρουν καθώς και το δήμαρχο κ. Καλαφατέλη για την στήριξή του ενώ του ζήτησε και νομική στήριξη για την μετατροπή των συμβάσεων των εργαζομένων του ΝΠΔΔ από ΙΔΟΧ σε ΙΔΑΧ, έπειτα και από την θετική απόφαση του συμβουλίου.

Ο ιερέας ευλόγησε την πίτα μας και στην συνέχεια ακολούθησε γεύμα, ευγενική προσφορά του κ. Μαρτίνου Αθανασίου καθώς και κλήρωση δώρων που προσέφεραν χορηγοί της τοπικής κοινωνίας.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν σε κλίμα ευχάριστο και φιλικό και η βραδιά κύλησε όμορφα και με μεγάλο ενθουσιασμό από όλους!