logo


Η πίεση των παρατάξεων, ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση των διαπαραταξιακών επιτροπών για το οικιστικό-δασικό και για τα Λατομεία, πριν τα εν λόγω θέματα έρθουν προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, έφερε αποτέλεσμα. Με ηλεκτρονικό μήνυμά του ο συντονιστής, Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού, Γ. Φωτάκης συγκαλεί συνάντηση για την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 7.30 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε, ότι μετά από το καθολικό αίτημα των Παρατάξεων, πριν την σύγκλιση του ΔΣ, να υπάρξει συνεδρίαση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής,

η εν λόγω Επιτροπή θα συνέλθει την Πέμπτη 2/2/2023 και ώρα 19.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Κρυονερίου, με την ίδια ατζέντα θεμάτων, δηλ. για: 

1) Το οικιστικό- Δασικό

2) Το πρόβλημα των  Λατομείων 

Με εκτίμηση,

Ο Συντονιστής της Διαπαραταξιακής Επιτροπής

Γιάννης Φωτάκης

Αξίζει εδώ να σημειωθεί και η πρόταση της παράταξης “Νέος Διόνυσος” και του επικεφαλής της Ν. Καρυστινού, να μεταδοθεί ζωντανά από το διαδίκτυο η παραπάνω συνάντηση, για την πληρέστερη ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου δημότη:

Διόνυσος, 30/01/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Δήλωση Νίκου Καρυστινού για τη Σύγκληση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής

Χαιρετίζουμε την πρόσκληση για συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής μετά από επίμονα και συνεχή αιτήματα πολλών δημοτικών παρατάξεων, μεταξύ των οποίων και ο Νέος Διόνυσος.

Θα προσέλθουμε στη συνεδρίαση με συναινετικό πνεύμα και εποικοδομητικές προτάσεις, για να καταλήξουμε σε αποφάσεις εκτελεστές, με συνέπεια, χωρίς τις παλινωδίες και τις αντιφάσεις που έχουν κατά καιρούς υπάρξει στον χειρισμό κρίσιμων θεμάτων.

Προτείνουμε η συνεδρίαση της διαπαραταξιακής να μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακώς, για να έχει άμεση ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης. Ευελπιστούμε το αίτημα δεκάδων πολιτών να γίνει αποδεκτό από τη Δημοτική Αρχή και να μην επικρατήσουν αντίθετες σκέψεις και γραφειοκρατικές προφάσεις αναφορικά με τη δυνατότητα ζωντανής διαδικτυακής μετάδοσης, εμποδίζοντας έτσι την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Η απόφαση για μετάδοση καλό είναι να δοθεί τάχιστα στη δημοσιότητα και όχι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας εξασφαλίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την απρόσκοπτη πληροφόρηση όλων μας.

Νέος Διόνυσος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

E-mail: info@neosdionysos.gr