logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η έντονη βροχόπτωση, αν και ενήμεροι ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή, αρκούσε για να μετατρέψει τη μετακίνηση και τους ρυθμούς της καθημερινότητας στο Δήμο μας σε μια επικίνδυνη διαδικασία για τους εργαζόμενους, τους κατοίκους και τους μαθητές. Πλημμυρισμένοι δρόμοι, υπόγεια, κτίρια και σχολεία, διαβάσεις που έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια», διακοπές ρεύματος και άλλα τραγικά εν έτει 2023, συνθέτουν την άθλια εικόνα που ζούμε άλλη μια φορά.

Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή απαιτείται εδώ και τώρα να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να μη δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα, δεδομένου ότι η βροχόπτωση προβλέπεται να συνεχιστεί και το υπόλοιπο της μέρας αλλά και αύριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία του Δήμου μας βρίσκονται ξανά στο ίδιο έργο θεατές, εξαιτίας της απουσίας βασικών υποδομών πολιτικής προστασίας. Αυτές είναι οι συνέπειες της πολιτικής που εφαρμόζεται διαχρονικά από όλες τις Παρατάξεις που έχουν διοικήσει ή επιδιώκουν να ξανακαθίσουν στους θώκους της διαχείρισης της πολιτικής που αφήνει απροστάτευτο το λαό από καιρικά φαινόμενα – και όχι μόνο – γιατί αντιμετωπίζει την προστασία της ζωής και της περιουσίας του ως κόστος.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί  τα μέλη και τους φίλους της αλλά και όλους τους πολίτες που νοιάζονται για το τόπο μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα, ώστε σε όποια περίπτωση χρειαστεί να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται βοήθεια, γιατί και η πρόσφατη πείρα δείχνει ότι «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό».

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Τεύκρος Παντελόγλου

Παναγιώτης Πανάγος