logo


Το ποσόν των 15.300 ευρώ θα διαθέσει συνολικά η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, στην πρώτη για το 2023 συνεδρίασή της, σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 7.30 το βράδυ, ανταποκρινόμενη σε αιτήματα Διευθυντών για επισκευές, συντηρήσεις, αγορές κ.λπ. στα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της πόλης. Από αυτά, τα 1160 ευρώ αφορούν σε δαπάνες που ήδη έχουν γίνει λόγω κατεπείγουσας ανάγκης (διαρροή και πυρανίχνευση) και έρχονται στην Επιτροπή για εκ των υστέρων έγκριση. Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί δια ζώσης στην Άνοιξη, εντούτοις εξετάζεται και το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, ανάλογα με την εξέλιξη των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, περίπτωση για την οποία τα μέλη θα ειδοποιηθούν εγκαίρως.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

Θέμα 1: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αλλαγή κυκλοφορητή θέρμανσης στο 4ο Δημοτικό Σχολείο.

Θέμα 2: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά θερμοθαλάμου στο 3ο Νηπιαγωγείο Κρυονερίου.

Θέμα 3: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για αγορά και τοποθέτηση κλιματιστικού στο Νηπιαγωγείο Σταμάτας.

Θέμα 4: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για καταστροφή υλικού στο Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης.

Θέμα 5: Έγκριση γενόμενης δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή διαρροής  νερού στην αυλή των Νηπιαγωγείων Άνοιξης.

Θέμα 6: Έγκριση γενόμενης δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για έλεγχο και συντήρηση κεντρικού συστήματος πυρανίχνευσης στο 4ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 7: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για εργασίες πιστοποίησης ανελκυστήρα στο 2ο Δημοτικό Αγίου Στεφάνου.

Θέμα 8: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για πληρωμή τιμολογίου στην εταιρεία Έπαφος για το 2ο Δημοτικό Κρυονερίου.

Θέμα 9: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επέκταση συναγερμού στο 3ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 10: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για έκτακτη επιχορήγηση στο 3ο Δημοτικό Διονύσου.

Θέμα 11: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για επισκευή-αναβάθμιση συναγερμού στο Νηπιαγωγείο Ροδόπολης και ένταξή του στη σύμβαση για το κέντρο λήψης σημάτων.

Θέμα 12: Συγκρότηση τριμελούς επιτροπής για καταστροφή υλικού στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς.

Θέμα 13: Εκτίμηση αναγκαιότητας, έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού για εργασίες ενεργοποίησης ανελκυστήρα στο 4ο Δημοτικό Διονύσου.