logo


Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκαλείται την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς ακόμη και μέχρι στιγμής να έχει οριστεί επακριβώς ημέρα και ώρα. Τα δυο θέματα που θα συζητηθούν αφορούν στο οικιστικό- δασικό πρόβλημα και στην επιδίωξη εταιρείας να ξεκινήσει λατομική δραστηριότητα στην Πεντέλη, δίπλα στα πρώτα σπίτια της πόλης.

Στην ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ευχή όλων είναι να γίνει νηφάλια και με εποικοδομητικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, προχώρησε πριν από λίγο ο Αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού Γ. Φωτάκης:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε, ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί απευθείας και χωρίς να προηγηθεί Διαπαραταξιακή Επιτροπή, το Δημοτικό Συμβούλιο, όπου θα συζητηθούν τα θέματα σχετικά με: 

1) Το οικιστικό- Δασικό

2) Το πρόβλημα των  Λατομείων 

Με εκτίμηση,

Ο Συντονιστής της Διαπαραταξιακής Επιτροπής

Γιάννης Φωτάκης

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες, σε ρεπορτάζ της Οδού Διονύσου από την Οικονομική Επιτροπή, ο κ. Φωτάκης είχε ανακοινώσει την αποστολή δυο αυστηρών επιστολών από το Δήμαρχο Γ. Καλαφατέλη προς τους Κ. Σκρέκα και Ν. Ταγαρά, υπουργό και υφυπουργό αντιστοίχως στο ΥΠΕΝ, αρμόδιους για τα δυο παραπάνω σημαντικά θέματα. Ο ίδιος είχε υπογραμμίσει πως στις επιστολές δίδονταν διορία μιας εβδομάδας στους υπουργούς να ανταποκριθούν με καθορισμό συναντήσεων, άλλως θα συγκαλείτο άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο.