logo


Σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας μπροστά από το κεντρικό Δημαρχείο για μια σειρά αιτημάτων, οικονομικών, υποστελέχωσης και άλλων, προχώρησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Διονύσου-ΣΕΔΔ (σ.σ. το ένα από τα δυο Σωματεία που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Διονύσου), χθες Τρίτη 17 Ιανουαρίου.

Η κινητοποίηση ήταν απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, που είχε πραγματοποιηθεί μια ημέρα νωρίτερα, με αφορμή αιτήματα των εργαζόμενων για τα οποία η Διοίκηση του Δήμου επιδεικνύει αδιαφορία, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι. Παράλληλα, ο Σύλλογος καταγγέλλει και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χ. Μπακούρο για διχαστικές πρακτικές και μεθοδεύσεις, που δημιουργούν αντιπαλότητες στις τάξεις τους και καλούν το Δήμαρχο να δώσει λύση.

Στη σχετική ανακοίνωση που μοιράστηκε στη συγκέντρωση, όπου  επιπλέον παρευρέθηκαν από την παράταξη Εύπολις οι Κ. Κουριδάκης και Άγγ. Κατσιακίδης και από τη Λαϊκή Συσπείρωση οι Τ. Παντελόγλου και Π. Πανάγος,  αναφέρεται χαρακτηριστικά:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΣ ΣΕΔΔ 

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζόμενων Δήμου Διονύσου συνήλθε σήμερα Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και αποφάσισε τα εξής:

Καταγγέλλει της Διοίκηση του Δήμου για τη συνεχιζόμενη αδιαφορία για τα φλέγοντα και χρονίζοντα προβλήματα των εργαζόμενων και συγκεκριμένα:

*Καταβολή υπερωριών

*Εκκρεμότητες με τα ΜΑΠ (σ.σ. Μέσα Ατομικής Προστασίας)

*Κατατάξεις σε ΜΚ (σ.σ. Μισθολογικές Κλίμακες)

*Αποχωρήσεις λόγω μετατάξεων μέσω κινητικότητας

*Ενίσχυση στελέχωσης του Τμ. Ανθρώπινου Δυναμικού

Καταγγέλλει τον ΓΓ του Δήμου για τις ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ μεθοδεύσεις που εφαρμόζει και τις πρακτικές που σχεδιασμένα μας φέρνουν απέναντι από τους συναδέλφους μας.

Καταγγέλλει τη Διοίκηση του Δήμου που ενώ είναι ενήμερη για όλα επιτρέπει να παίζονται αυτά τα παιχνίδια στην πλάτη μας.

Ο ΣΕΔΔ δεν στρέφεται κατά των συναδέλφων. Η κατάντια αυτή είναι αποκλειστική εύθυμη της Διοίκησης του Δήμου και των επιλογών της.

Αποφασίζει να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στις 11.00 στο Δημαρχείο.

Η ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ

Τα μέλη του Συλλόγου παρέμειναν συγκεντρωμένα στο Δημαρχείο, ενώ το Προεδρείο του επεδίωξε να συναντηθεί με το Δήμαρχο, ο οποίος όμως χθες ήταν συνεχώς απασχολημένος και τους ζήτησε η συνάντηση αυτή να πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι.