logo


Στον ορισμό άμισθου ειδικού- επιστημονικού συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας προχώρησε ο Δήμαρχος Διονύσου Γ. Καλαφατέλης, με απόφασή του που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια στις 4 Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον Δ. Σταθόπουλο, κάτοικο Διονύσου, στέλεχος σε πολυεθνική εταιρεία με εξειδίκευση στην ψηφιακή μετάβαση, που σύμφωνα με την ίδια απόφαση, αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικού επιστημονικού συμβούλου στο πλαίσιο της ανάγκης για την παροχή εξειδικευμένων συμβουλών προς τον Δήμαρχο για θέματα που αφορούν την αποκέντρωση και μεταφορά αρμοδιοτήτων στις επτά Κοινότητες.

Ο νέος ειδικός σύμβουλος «υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο μόνο θα είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση, υποβάλλοντας εισηγήσεις, γραπτά η προφορικά».

Ο ορισμός του κ. Σταθόπουλου, μόλις μερικούς μήνες πριν από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ερμηνεύεται ως μια προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να ενισχύσει την επικοινωνιακή της στρατηγική, όσον αφορά στο έργο που έχει επιτελέσει τα προηγούμενα τρία χρόνια, το οποίο σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της, δεν έχει γνωστοποιηθεί επαρκώς, ιδιαιτέρως στους νέους ψηφοφόρους.