logo


ΚΑΤΑΓΓΕΛIΑ

Πληροφορηθήκαμε σήμερα από συνδημότη μας ότι ο Δήμος Διονύσου έκανε κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού του, λόγω χρεών του για το νερό, χωρίς καμιά προηγούμενη ειδοποίηση για ρύθμιση της οφειλής.

Ας σημειωθεί μάλιστα, ότι η οφειλή αυτή δεν προέρχεται από τον ίδιον, αλλά από αμέλεια του νοικάρη του να πληρώσει τον λογαριασμό, που είναι στο όνομα του παθόντα.

Όπως διασταυρώσαμε, η ενέργεια αυτή ΔΕΝ είναι μεμονωμένη, αλλά αφορά πολλούς μικροφειλέτες, δημότες και κατοίκους. Και φυσικά, γίνεται κατ’ εντολή της δημοτικής αρχής Καλαφατέλη.

Εκείνων δηλαδή, που μαζί με τους προκατόχους τους, δημιούργησαν το υπέρογκο απλήρωτο ποσό, που ξεπερνά τα 4,5 εκατομμύρια, από το οποίο πάνω από 1 εκατομμύριο έχει χαθεί οριστικά, λόγω απραξίας εδώ και πολλά χρόνια.

Εκείνων επίσης, που αρνούνται να δώσουν στη δημοσιότητα τους μεγαλοφειλέτες του Δήμου, και ανάμεσά τους και κρατικούς φορείς, προκειμένου να μην γίνουν δυσάρεστοι στα πραγματικά αφεντικά τους.

Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο που επιφυλάσσει η δημοτική αρχή Καλαφατέλη στους συνδημότες μας. Όμως, η πραγματική επιδίωξη είναι να τους βάλει σε ομηρία, ώστε να αναγκαστούν να «περάσουν από το γραφείο του δημάρχου» για ψηφοθηρική συναλλαγή. Ντροπή!

Η παράταξή μας, «Βήμα Μπροστά για τον Διόνυσο», καταδικάζει αυτή την κοινωνική αναλγησία και πολιτική αθλιότητα της δημοτικής αρχής και καλεί τους θιγόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας για να τους βοηθήσουμε στη νόμιμη και αξιοπρεπή επίλυση του προβλήματος τους!

Γιατί το πρόβλημά τους σήμερα είναι δικό τους, αύριο είναι κάποιου άλλου. Γιατί η αλλαγή είναι υπόθεση όλων μας!

16 Δεκεμβρίου 2022

Για την παράταξη ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ

Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος

https://www.facebook.com/watch/?v=1376720999764774&ref=sharing