logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση αντιπροσωπείας της παράταξής μας «Νέος Διόνυσος» με τον Πρόεδρο και μέλη του Εμπορικού και Επαγγελματικού Σύλλογο Διονύσου στα γραφεία του Συλλόγου στον Άγιο Στέφανο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η επίσημη γνωριμία μας με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου αλλά και η ανταλλαγή απόψεων στα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο του Δήμου μας και πώς αυτά θα μπορούσαν να επιλυθούν μέσω της συνεργασίας αλλά και του ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας.

Ακούσαμε με προσοχή τους προβληματισμούς τους σε ό,τι αφορά την ασφάλεια αλλά και την πρόσβαση στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας, ενημερωθήκαμε για τις καινοτόμες ιδέες αλλά και τις μέχρι τώρα δράσεις τους που σκοπό έχουν όχι μόνο την ανάδειξη του εμπορικού και επαγγελματικού κλάδου αλλά και του νέου Δήμου Διονύσου στο σύνολό του.

Προβληματιστήκαμε με τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν συνθήκες ανάπτυξης για τον κλάδο τους στην πόλη, την ώρα που είναι αντιληπτό ότι η ανάπτυξη αυτή θα οδηγήσει και στην εξωστρέφεια και στη γενικότερη ανάπτυξη του Δήμου Διονύσου στο σύνολό του.

Μέσω του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων καταλήξαμε πως μοναδικός τρόπος επίλυσης των προβλημάτων είναι η συνεργασία και η διαρκής επικοινωνία των θεσμικών φορέων, των δημοτών και της Διοικούσας Αρχής αλλά ταυτόχρονα και η συνεργασία με την κεντρική διοίκηση χωρίς αγκυλώσεις και μικροπολιτικά συμφέροντα.

Γραφείο Τύπου

Νέος Διόνυσος