logo


Ανοιχτή επιστολή απευθύνει ο Π. Βορριάς, πρώην Δήμαρχος Αγ. Στεφάνου, που εδώ και μερικούς  μήνες ανακοίνωσε την αποχή του από τα δημοτικά πράγματα. Η επιστολή, την οποία υπογράφει ως κάτοικος Αγ. Στεφάνου, απευθύνεται σε “κακεντρεχείς και περίεργους” και χρησιμοποιεί κατά περίπτωση πολύ σκληρή γλώσσα:    

Άγιος Στέφανος 03/12/2022

Προς τους Φίλους/Φίλες, κακεντρεχείς και πολιτικά «περίεργους»

Στις αρχές το φετινού καλοκαιριού (14/6/2022) αποφάσισα για καθαρά προσωπικούς λόγους και  αφού  διαπίστωσα ότι στον παρόντα αυτοδιοικητικό χρόνο, δε μπορώ  να προσφέρω τίποτα σημαντικό στο Δήμο μας, ενστερνιζόμενος δε απολύτως  και πλήρως το Δελφικό Παράγγελμα «ΑΠΟΚΡΙΝΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ» να απέχω από κάθε δημοτική δραστηριότητα.

Στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού αποδέχτηκα, μετά από πρόσκλησή τους, τη δημόσια συνάντηση τόσο με το κύριο Δήμαρχο κύριο Καλαφατέλη Γιάννη, όσο και με την κυρία Μαϊχόσλου Κατερίνα αλλά και τον κύριο Καρυστινό Νίκο.

Στις συναντήσεις μου αυτές τους τόνισα με ιδιαίτερη έμφαση την απόφασή μου για αποχή από κάθε αυτοδιοικητική δράση και ενέργεια.

Δυστυχώς όμως οι γνωστοί/γνωστές δημοτικοί (!!!) ηγέτες της διασποράς ψεύτικων πολιτικών – αυτοδιοικητικών ειδήσεων, παρερμηνεύοντας τα πάντα με παρουσιάζουν  να στηρίζω τον Α ή Β συνδυασμό ή  το Α ή Β υποψήφιο.

Όλοι/Όλες αυτοί, γνωστοί/γνωστές για το απύθμενό τους θράσος,  ας σταματήσουν να παράγουν ψεύτικα γεγονότα, ας βρουν τι τους οδήγησε  στην προσωπική τους απομόνωση και ας συνεχίζουν να ζουν στο ψεύτικό τους «υπόκοσμο». Κανένας δεν τους/τις  πιστεύει, κανένας δεν τους/τις ακολουθεί.

Η επιλογή του καθενός μας είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και δεν «πατρονάρεται» από κανένα.

Παναγιώτης Βορριάς

Κάτοικος Αγίου Στεφάνου