logo


Στις 10 το πρωί, σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου, θα συνεδριάσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Διονύσου με τηλεδιάσκεψη και με 4 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, από τα οποία τα τρία αφορούν σε κοπές δέντρων. Ειδικά το σχετικό με την οδό Μαγνησίας, στην Κοινότητα Διονύσου, όπου πραγματοποιούνται ασφαλτοστρώσεις, αφορά στην απομάκρυνση 19 δέντρων και μιας κολόνας ΟΤΕ, που βρίσκονται μέσα στο ωφέλιμο πλάτος του οδοστρώματος, απομειώνοντας σημαντικά το πλάτος του και εγκυμονώντας κινδύνους για την ασφάλεια των οχημάτων και των πολιτών αλλά και για την ποιότητα των υπό κατασκευή έργων, γράφει στην εισήγησή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Στ. Κριεμάδης. Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Σεπτέμβριο η Επιτροπή είχε εγκρίνει την κοπή άλλων 23 πεύκων στον ίδιο δρόμο για τον ίδιο λόγο, της παρεμπόδισης του έργου των ασφαλτοστρώσεων:

Ενημερώσεις- Ανακοινώσεις

ΘΕΜΑ 1ο: Διαγράμμιση τμήματος οδοστρώματος έμπροσθεν της εισόδου – εξόδου χώρου στάθμευσης των ιδιοκτησιών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 56 και Γρ. Λαμπράκη 58Α της Δ.Κ. Δροσιάς για την παρεμπόδιση στάθμευσης παρά το κράσπεδο της οδού.

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για την κοπή δέντρων επί των οδών Μαγνησίας και ανώνυμης προκειμένου να καταστεί δυνατή η υλοποίηση της 1ης Εκτελεστικής Σύμβασης του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ»

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση ή μη κοπής δέντρων που φύονται σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.

ΘΕΜΑ 4ο: Εξέταση αιτημάτων για κλάδεμα και κοπή δέντρων λόγω έκτακτων συνθηκών.