logo


Δυο συνεδριάσεις, με μεικτό τρόπο- και δια ζώσης, από τα γραφεία της, και με τηλεδιάσκεψη- θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη 23 Νοεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου της ΕΣΤΙΑΣ, αρχής γενομένης με τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης για το 2023, που θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί:

ΘΕΜΑ  1ο: Ψήφιση προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ ΚΟΙ.Π.Α.Π.«Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου  οικ. έτους 2023.

ΘΕΜΑ 2ο: Ψήφιση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. «Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου, Οικονομικού Έτους 2023.

Υπενθυμίζεται πως το σχέδιο του Προϋπολογισμού της ΕΣΤΙΑΣ, που είναι ισοσκελισμένος στα 3.381.000 ευρώ, είχε κατ’ αρχάς συζητηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου πριν από ένα μήνα, στις 19 Οκτωβρίου, και εστάλη για έλεγχο στο Παρατηρητήριο Οικονομικής Αυτοτέλειας των Δήμων, απ’ όπου επιστρέφει χωρίς παρατηρήσεις. Επόμενο βήμα η συζήτηση και έγκρισή του από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου και η υποβολή του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Αμέσως μετά, στις 11.30 π.μ., θα ακολουθήσει η δεύτερη συνεδρίαση με 5 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους η 2η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού 2022 λόγω της εισροής εσόδων στο ταμείο της Εστίας, καθώς και η παράταση στη μίσθωση του κτηρίου που στεγάζει το ΚΑΠΗ Άνοιξης κατά 4 χρόνια, μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2027:

ΘΕΜΑ  1ο: 2η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022, του Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙ.Π.Α.Π. «Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου

ΘΕΜΑ  2οΥποβολή τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών  έτους 2022  για το Γ’ τρίμηνο.

ΘΕΜΑ  3ο: Λήψη απόφασης για παράταση μίσθωσης για την στέγαση του ΚΑΠΗ Άνοιξης  του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α.Π. «Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 4ο: Χρονική παράταση σύμβασης   χωρίς υπέρβαση συμβατικού αντικειμένου για την «Προμήθεια Πετρελαίου Θέρμανσης» για τις ανάγκες του ΝΠΔΔ  «Η ΕΣΤΙΑ» Δήμου Διονύσου

ΘΕΜΑ  5ο: Αιτήσεις  γονέων  για μείωση καταβολής  οικονομικής  εισφοράς.