logo


Από τον Άγ. Στέφανο ξεκινά η προεκλογική μάχη της Κ. Μαϊχόσογλου, που θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για Δήμαρχος Διονύσου την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 7.30 το βράδυ, στο καφέ “Σταθμός. Η κ. Μαϊχόσογλου είναι δικηγόρος και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας Ανοιχτοί Ορίζοντες, στην οποία επικεφαλής είναι ο Δ. Ζαμάνης. Ο τελευταίος έχει σπεύσει να ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί, παρά μόνον επικουρικά, με τα δημοτικά πράγματα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη διαδοχή του στο τιμόνι της παράταξης.

Σημειώνεται εδώ πως η απόφαση της κ. Μαϊχόσογλου να ηγηθεί των Ανοιχτών Οριζόντων ως υποψήφια Δήμαρχος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, έχει ήδη προκαλέσει ένα ρήγμα στην παράταξη, μετά και από την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση τού επί χρόνια στελέχους της Θ. Στάικου. Ο ίδιος, υπενθυμίζεται, δήλωσε απερίφραστα στην Οδό Διονύσου πως διαφωνεί για ουσιαστικούς και πολιτικούς λόγους με την υποψηφιότητα της συναδέλφου του, αλλά και με την επαμφοτερίζουσα σχετική διαδικασία που ακολούθησε η παράταξη το προηγούμενο διάστημα.

Στην ανοιχτή πρόσκληση, τέλος, που απευθύνει στους δημότες Διονύσου, η κ. Μαϊχόσογλου κάνει λόγο για μια νέα δημοτική κίνηση, δημιουργώντας ερωτηματικά ως προς την τύχη της υφιστάμενης παράταξης των Ανοιχτών Οριζόντων, οι οποίοι με τη σειρά τους αποτέλεσαν τη συνέχεια της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης.