logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, ευχαριστούμε όλους ανεξαιρέτως για το ενδιαφέρον σας να ενημερωθείτε από την πρώτη δημόσια ανάρτηση της ομάδας πρωτοβουλίας για την

δημιουργία μιας νέας δημοτικής παράταξης.

Ευχαριστούμε επίσης όσους είχαν τη διάθεση να σχολιάσουν  με τον δικό τους τρόπο και ύφος, είτε επιδοκιμάζοντας ως θετική την πρωτοβουλία είτε εκφράζοντας το εύλογο και κυρίως καλόπιστο  ερώτημα ποιοι αποτελούν την Ομάδα Πρωτοβουλίας.

Για όσους αρέσκονται στην στατιστική μέσα σε μόλις λίγες ώρες η ανακοίνωση  αναγνώστηκε από δεκάδες  πολίτες και σχολιάστηκε από μεγάλο αριθμό δημοτών. Τα αρχικά στατιστικά στοιχεία αναδεικνύουν  το άμεσο ενδιαφέρον που προκάλεσε στην κοινή γνώμη η ανακοίνωσή μας.

Ο σχεδιασμός μας προβλέπει ότι εντός των προσεχών λίγων ημερών θα ακολουθήσει η αναλυτική διακήρυξη της νέας δημοτικής παράταξης «ΝΕΟΣ ΔΙΟΝYΣΟΣ» με ονόματα συμπολιτών που ασπάζονται τις αρχές και τις δεσμεύσεις της διακήρυξης.

Διευκρινίζουμε ότι στην πρώτη μας ανοιχτή επιστολή προς όλους  τους δημότες του Δήμου, μας ενδιέφεραν αποκλειστικά τα  μηνύματα  και το περιεχόμενο της επιστολής και όχι τα πρόσωπα τα οποία θα γίνουν γνωστά στην επόμενη δημόσια ανακοίνωση.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και τον σχολιασμό, με σεβασμό στην κάθε διαφορετική άποψη, και παρακαλούμε για την χρονική σας  ανοχή έως την δημοσιοποίηση της διακήρυξης αρχών και δεσμεύσεων.

Με εκτίμηση

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τον Νέο Διόνυσο