logo


Διόνυσος, 13-10-2022

Τοπική Οργάνωση Δήμου Διονύσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου που προσήλθε στο Πνευματικό Κέντρο της Δ.Ε. Διονύσου πραγματοποιήθηκε χθες η ανοιχτή εκδήλωση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Διονύσου με σκοπό την ενημέρωση και τη συζήτηση γύρω από την επιχειρούμενη εγκατάσταση λατομικής δραστηριότητας στο Πεντελικό Όρος.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης και ο Συντονιστής της Διαπαραταξιακής Επιτροπής κ. Γιάννης Φωτάκης ανέλυσαν εις βάθος το πρόβλημα που έχει ανακύψει. Από πλευράς ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Αρβανιτίδης και ο Υπεύθυνος Τομέα Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Αποστολόπουλος ενημέρωσαν τους πολίτες για τις μέχρι σήμερα ενέργειες που έχει καταβάλει η παράταξη με τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου και με προτάσεις που μπορούν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή την οικολογική καταστροφή.

Σύσσωμα τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και οι πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεσμεύτηκαν ότι θα προτάξουν στις δράσεις τους ως κύριο ζήτημα τον αγώνα που δίνει ο Δήμος Διονύσου και η Τοπική Κοινωνία κατά των λατομείων. Από την άλλη πλευρά τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Διονύσου δεσμεύτηκαν να εντείνουν τις προσπάθειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας και να συμβάλουν στη συλλογή υπογραφών και όποιων άλλων δράσεων αποφασίσει η Διαπαραταξιακή Επιτροπή.

Η Συντονιστική Επιτροπή της

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Δήμου Διονύσου