logo


Δημοσιεύθηκε πριν από λίγο στη Διαύγεια η απόφαση Δημάρχου, με την οποία ορίζονται οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Διονύσου για τους επόμενους μήνες.

Πέντε από αυτούς υπηρετούν ήδη στη θέση αυτή, ένας επιστρέφει στο αξίωμα του Αντιδημάρχου, ενώ για δυο δημοτικούς συμβούλους αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα υπηρετήσουν την πόλη από αυτή τη θέση ευθύνης.

Σ’ αυτούς που μένουν στο πόστο τους συγκαταλέγονται οι Γ. Φωτάκης, Χωροταξικού Σχεδιασμού και Υποδομών, Στ. Κριεμάδης, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Ενεργειακής Αναβάθμισης, Δ. Ράικος, Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων και Διοικητικών Υπηρεσιών, Μ. Κόκκαλης, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και Μ. Τσιλιγκίρης, Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη.

Ο Γ. Τσουδερός επιστρέφει στα καθήκοντα του Αντιδημάρχου, Οικονομικών Πόρων – Ψηφιακών Εφαρμογών & Φιλοζωίας.

Η Σ. Κατσίγιαννη, τέως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα είναι από σήμερα Αντιδήμαρχος Παιδείας, Ισότητας, και Τουριστικής Ανάπτυξης, στη θέση του Σπ. Αρνή.

Η Γ. Κριεμάδη, εντεταλμένη σύμβουλος μέχρι σήμερα, ορίζεται Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού, παραμένοντας στο ίδιο αντικείμενο.

Ο Χρ. Πέππας, τέλος, από την παράταξη «Η πόλη μας, Το σπίτι μας», που συνεργάζεται με τη Δημοτική Αρχή, αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας, διαδεχόμενος τον Π. Λουκάτο.

Από τους παραπάνω, σημειώνεται στην απόφαση, άμισθοι είναι οι Γ. Φωτάκης, Χρ. Πέππας και Γ. Κριεμάδη.